Güzeloğlu Tarım'ın ikinci şubesi açıldı

Karaman'ın önde gelen tarım şirketlerinden Güzeloğlu Tarım'ın ikinci şubesi izdiham sayılabilecek yoğun bir katılımla açıldı.

Güzeloğlu Tarım'ın ikinci şubesi açıldı
Editör: Karamanca
30 Eylül 2022 - 17:17




Açılışa; Karaman İl Tarım Müdürü Yusuf Şahinbaş, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksek Büyükkarcı, Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan, Akçaşehir Belediye Başkanı Hikmet Yirşen, Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Talha Üzer, Karaman Keçi Koyun Birliği Başkanı Yücel Yaman, CHP İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Bayır, Karaman Şoförler Odası Başkanı Cemalettin Canuylasi, Karaman Tuhafiyeciler Odası Başkanı Adem Ülküsever, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, köy muhtarları, çiftçiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Osmangazi Mahallesi İbrahim Öktem Bulvarı No: 98 adresinde faaliyete geçen tarım market Sanayi Sitesi Karşısında Öğrenci Yurdu yanında resmen hizmete girmiş oldu.

Açılışta konuşan Güzeoğlu Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Güzeloğlu açılış merasimine katılanlara teşekkür etti. Uzun yıllardır tarım sektöründe olduklarını dile getiren Güzeloğlu,  “Hem üretim alanında hem de zirai ihtiyaçların tedariğinde Karaman’da hizmet veriyoruz. Her geçen yıl gelişen şehrimize ve Karaman çiftçisine daha güzel bir ortamda daha bol çeşit ile hizmet vermeyi planladık. Yeni tarım marketimizde; tohum, sulama sistemleri, gübre, ilaç ve bitki besleme gibi çiftçinin olmazsa olmaz ihtiyaçlarını karşılayacağız. Tarım üzerine dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen firmalarının bölge bayiliklerini bünyemizde bulundurarak bu ürünleri Karaman çiftçisine sunuyoruz” dedi.

Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde katılımcılara yöresel ikramlarda bulunuldu. Dualarla açılan tesis ; tohum, sulama sistemleri, gübre, ilaç ve bitki besleme gibi çiftçinin olmazsa olmaz ihtiyaçlarını karşılayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum