GlycoFlex® Nedir, İçeriğindeki Maddelerin Yararları Nelerdir

GlycoFlex, orta ve büyük boyutlu köpekler için Glukozamin, kontroitin, MSM, antioksidanlar ve perna midye gibi çeşitli bileşimleri içeren bir takviyedir. Eklem sorunlarıyla mücadelede eşsiz bir formüle sahiptir.

GlycoFlex® Nedir, İçeriğindeki Maddelerin Yararları Nelerdir
Editör: Karamanca
22 Mart 2021 - 13:14




Evcil hayvan eklemlerinin nasıl çalıştığını anlamak, GlycoFlex® gibi bir takviyenin değerinin anlaşılmasına yardımcı olur . Kıkırdak, eklemlerin etrafındaki kemiklerin ucunu kapatan ana bağ dokusudur. Günlük aktiviteler sırasında kemikler arasında ana amortisör görevi görür. Kıkırdak 4 ana bileşenden oluşur: kolajen, glikozaminoglikanlar (GAG), kondrositler (kıkırdak hücreleri) ve su.

GlycoFlex İçeriği ve Faydaları

Sağlıklı kıkırdak, GlycoFlex®' de bulunan besin maddelerinin (glukozamin, kondroitin sülfatlar, metilsülfonimetan ve daha fazlası) düzenli olarak tedarik edilmesini gerektirir. Bu besinler, sinovyal sıvı yoluyla ekleme taşınır. Bu viskoz sıvı, eklemi çevreler. Eklem esnekliği ve tamponlama gibi işlevlerden sorumludur. Sinovyal sıvının iki ana bileşeni olan glukozamin ve hyaluronik asit, GlycoFlex'te bulunur. Evcil hayvanlarımız yaşlandıkça, bu besinlerin normal üretimi azalabilir. GlycoFlex ® gibi bir ürünle bu besinler takviye olarak vücuda alınabilir.
  • GlycOmega™ Perna: Özel bir yeşil dudaklı midyedir. Önemli yağ asitlerinden ve diğer biyoaktif bileşenlerden (örneğin, yağdan arındırılmış tozlar veya özler) yoksun olabilen Perna özlü bazlı ürünlerden ve midye tozlarından farklı olarak, organizmanın tamamı GlycOmega™ Perna'da kullanılır. Tüm GlycoFlex® ürünleri GlycOmega ™ Perna ile formüle edilmiştir.
  • DMG: Evcil hayvanın vücudunda doğal olarak üretilir. Bu temel besin, fiziksel ve zihinsel enerji seviyelerini, dokularda verimli oksijen kullanımını destekler ve eklem sağlığını korumak için bir antioksidan görevi görür.
  • Glukozamin: Bu madde kıkırdak matriksi ve sinovyal sıvıda glikozaminoglikan (GAG) üretimini destekler. Köpekler yaşlandıkça, glikozaminoglikan üretiminde bir azalma olur ve bu da eklem stresi, sinovyal sıvının incelmesi ve bağ dokusunun bozulmasına neden olabilir. Glukozamin ayrıca mukozal astarın bütünlüğünü destekleyerek mesane ve idrar yolu sağlığına olumlu etki eder.
  • MSM: Bir organik kükürt kaynağıdır. Eklem ve bağ dokusunun yapısını destekler. MSM'nin artan kullanılabilirliği, rahatlık ve hareketliliğin yanı sıra kolajen üretiminin desteklenmesiyle bağlantılıdır.
  • Manganez: Kıkırdak bütünlüğünü destekleyen kolajen, glikozaminoglikan ve proteoglikanların oluşumu için gerekli bir mineraldir. Manganez eksikliği, eklemlerde glikozaminoglikanların verimsiz üretimine yol açabilir.

GlycoFlex İçeriğindeki Antioksidanlar

  • C vitamini
  • E Vitamini
  • Üzüm çekirdeği özütü
  • Selenyum
  • L-glutatyon
GlycoFlex formülündeki antioksidanlar, bağışıklık sistemi tepkisini, uygun detoksifikasyon işlevini, serbest radikal nötralizasyonu desteklemeye yardımcı olur ve sağlıklı bir iltihap tepkisi için destek sağlar. Kedi ve köpek gibi evcil hayvanlarınız için bağışıklık sistemi destekleyici ürünleri yenicagecza.com/glycoflex/ sayfasında bulabilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum