Gazetecilerden Şoförler ve Otomobilciler Odası'na Ziyaret

Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti, kurum ve kuruluşları ziyaret silsilesinde sıra Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası.

Gazetecilerden Şoförler ve Otomobilciler Odası'na Ziyaret
Editör: Karamanca
07 Haziran 2024 - 11:44




Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Kocatürk ve yönetim heyeti, Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemalettin Canuylasi'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Kocatürk ve cemiyet üyeleri Mehmet Çetin, Özgür Şenuysal, Mehmet Dağlı, Hasan Hüseyin Deniz ve Muammer Şen hazır bulundu.

Canuylasi, yaptığı açıklamada göreve geldikleri günden bu yana Karaman'da taşıma ve ulaşımın bel kemiği olan şoförlerin sorunlarını çözüm odaklı bir anlayışla çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, yenilenen bina yapıları ve odaya kazandırdıkları yeni otopark alanıyla üyelerine ve Karaman halkına daha iyi hizmet vermeyi amaçladıklarını ifade etti.

Karaman ulaşımında şu anda herhangi bir sorun yaşamadıklarını dile getiren Canuylasi, okulların kapanmasına kısa bir süre kala, öğrencileri kazasız belasız bir taşıma sezonunun sonuna getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak her zaman halkın yanında olduklarını ve taşımacılıkta yenilikçi, modern ve daha güvenli hizmet sunma anlayışıyla çalıştıklarını vurguladı.

Başkan Canuylasi ayrıca Karaman 6. Noter hizmetinin kurum binası 1. Katta bulunması ise vatandaştan büyük beğeni aldığını vurguladı. Özellikle araç alım ve satım işleri ve diğer noter işlemlerinin bir arada bulunması vatandaşa daha rahat bir ortanda hizmet almalarına vesile olmanın mutluluklarını yaşadıklarını söyledi.

Canuylasi, gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazetecilik mesleğinin haber alma ve toplumun bilinçlenmesi konusunda önemli ve zor bir görev olduğunu belirtti. Ziyaretin sonunda Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Kocatürk ve yönetim heyetine teşekkür eden Canuylasi, ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu ziyaret, iki kurum arasındaki işbirliği ve dayanışmanın güzel bir örneğini sergiledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum