Gazeteciler Günü etkinlikleri akşam yemeği ile son buldu

Karaman’da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle düzenlenen çeşitli etkinliklerin ardından Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Gazeteciler aile ortamında bir araya geldi.

Editör: Karamanca
15 Ocak 2024 - 16:51 - Güncelleme: 15 Ocak 2024 - 16:58




Çeşitli etkinliklere sahne olan ve bir haftaya yayılan gazeteciler günü finalinde Karadağlı Restoranda bir araya gelen gazeteciler aileleri ile birlikte hoşça zaman geçirdiler.

Gecede konuşan Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Âdem Kocatürk; 10 Ocak gazeteciler gününü bir haftadan daha uzun yaşadık. Karaman’da güzel bir teveccühle karşılandık.

Şimdi isim isim sayamasak da, kurumlarımız, firmalarımız bir çok Karamanlı hemşehrilerimiz,sağ olsunlar bizleri misafir ettiler, davet ettiler, ziyaret ettiler, basın mesajı yollayarak ya da çiçek yollayarak gazeteciler günümüzü kutladılar. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

Bugünde bu işi nihayete erdiriyoruz. Meslek mensubu arkadaşlarımız ve aileleri ile birlikte güzel bir akşam yemeğinde bir araya geldik. Bugün bizi yalnız bırakmayan gazeteci arkadaşlarımıza ve tüm hafta boyunca bize ilgi alaka gösteren tüm herkese sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum