Ev hanımları evlerinden çalışarak gelir elde edecekler

Karaman’da son dönemde büyük polemik konusu olan ulaşım ücretleri AK Partili Belediye yönetiminde ücretsiz olacak. 3000 ev hanımına iş imkânı sağlanacak.

Ev hanımları evlerinden çalışarak gelir elde edecekler
Editör: Karamanca
07 Aralık 2023 - 10:20 - Güncelleme: 07 Aralık 2023 - 10:22




AK Parti Karaman Belediye Başkan Aday adayı Fatih Serin bir açıklama yaparak öğrencilerin ücretsiz ulaşıma AK Belediyecilik döneminde ulaşacağını belirtti.

Ulaşımda kazan kazan formülü hayata geçecek

Serin yaptığı açıklamada; “Ulaşımda özellikle sabah erken saatlerde oluşan yoğunluğu dolmuşçu esnafımızla birlikte ulaşım planlaması yaparak çözeceğiz. Ortaöğretim seviyesindeki öğrencilerimize okula gidip gelişlerinde ulaşım ücretsiz olacak. Otobüs bilet fiyatları gerçekçi rakamlara çekilerek dolmuşçu esnafımız da mağduriyetten kurtarılacak. Belediye otobüslerinin kullandığı abone kartları ile dolmuşlarımızı entegre ederek tüm ulaşım araçlarında kullanılmasını sağlayacağız.

Okul giriş ve çıkışlarında belediye otobüslerinde oluşan öğrenci yoğunluğunu en aza indirmek için bu saatlerde dolmuşçularımızı da sisteme entegre ederek hem vatandaşlarımızın daha rahat seyahat etmeleri hem de dolmuşçu esnafımızın işlerinin aksamaması sağlanmış olacak. Aynı zamanda Belediyemize ait otobüsler daha konforlu taşıma hizmeti sağlamış olacak. Otobüslerimizin yakıt ve bakım masrafları azalırken hem Karamanlı yolcularımız hem de dolmuşçu esnafımız kazanacak. Kazan kazan formülü ile tüm tarafların kazandığı projelerimiz sayesinde özlenen AK Partili belediyecilik hizmeti geri gelecek. Yaparsa AK Parti yapar.” dedi.


Ev hanımları evlerinden çalışarak gelir elde edecekler

AK Parti Karaman Belediye Başkan Aday adayı Fatih Serin, “Ev hanımlarımız için çok güzel bir projemiz var. Ev hanımlarımız boş vakitlerinde el işçiliği gerektiren hediyelik eşya ve süs eşyası gibi ürünlerin baskı işlerini yaparak bütçelerine büyük katkı sağlayacaklar. Belediye bünyesindeki ve devamında kurulacak olan satış mağazalarında satılmak üzere üretilecek ürünlerimizi, proje kapsamında evinden çalışmak isteyen Karamanlı hanımlar yapacak.

Başlangıcı ve deneme üretimleri yapıldıktan sonra; farklı sektörlere ait ürün kalemlerinin tesis ortamı gerektirmeyen üretimlerinin projede yer alan hanımlar tarafından yapılmasına öncülük edeceğiz. Bu sistemin oturması durumunda ise 3 bin civarında ev hanımı hemşerimiz aylık olarak ciddi bir kazanç sağlamaya başlamış olacak. Belediye ile hemşerilerimizi bu gibi birçok alanda bir araya getirecek ve kazancın şehrimizde kalmasına özen göstereceğiz. Karaman kazanacak, Karamanlı kalkınacak’’ diye söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum