Erdemder faaliyetlere başladı

Erdem Eğitim Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Çağlıyan dernek bünyesinde kulübün faaliyetlere başladığını duyurdu.

Erdemder faaliyetlere başladı
Editör: Karamanca
09 Şubat 2022 - 15:42




2007 yılında kurulan Erdem Eğitim Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, gençlere geniş kapsamlı hizmet vermek için faaliyetlerine başladı.

Erdem Eğitim Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Çağlıyan, "2020 yılında derneğimiz tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 'Sen Yoksan Bir Eksiğiz' adı altında fiziksel aktivite ve spor alanında bir projemiz sunuldu.

Bir diğer propjemizde Erdem Kitap Kahve projesidir. 2 projemiz de 2021 yılı Nisan ayında yürürlüğe girdi. 2022 yılı Mart ayı itibarıyla projemiz sonlanacak. Pandemi sürecinden dolayı faaliyetlerimize Eylül ayında başlayabildik. Şuan da iki projemiz de aktif olarak devam ediyor. Spor salonu projemizde gençlerimiz her türlü spor aletinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Spor salonumuzda fitness aletleri, masa tenisi ve bilardo bulunmakta. Bunun yanında kickboks, wushu ve taekwondo çalışmaları yapılmakta. İsteyen serbest olarak da gelip fitness salonundan yararlanabilmektedir.

Erdem Kitap Kahve projemizde 2600 kitaplık bir kütüphanemiz var. Gençlerimiz burda rahatlıkla kitap okuyup aynı zamanda ders çalışabiliyorlar. Sabah 10.00'da açılıp, akşam 20.30'a kadar her gün derneğimiz faaliyet göstermektedir.

Ayrıca film seyredebilmeleri için sinema salonu, müzik ve sanat atölyeleri hazır hale getirildi. Şuana kadar gençlerimizden çok bir talep gelmemesine rağmen kurslarımızı açtık. Talep olması halinde ebru, bağlama, keman, ney, kaligrafi ve kara kalem kursları açılabilecektir.

Yine dernek bünyesinde Kitap Kahve projesi kapsamında küçük yaştaki çocuklarımıza Kuran-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitimi yapılmaktadır.

Projemiz Mart ayında sona erecek olmasına rağmen dernek faaliyetlerimiz yine aynı şekilde, bugün olduğu gibi devam edecek." dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum