Emre Şimşek Bayan Kuaförü açıldı

Karaman'ın önde gelen bayan kuaförü ve güzellik salonlarından biri olma yolunda hizmete giren Emre Şimşek Bayan Kuaförü son yenilikler ile bugün açıldı.

Emre Şimşek Bayan Kuaförü açıldı
Editör: Karamanca
29 Temmuz 2020 - 13:36




Karaman’da, birbiri ardına açılan işletmeler yerel ekonomiye büyük canlılık katıyor. Bu işletmeler kervanına bir yenisi daha eklendi. Güzelliğine önem veren kadınların tutkunu olacağı Emre Şimşek adlı kuaför salonu, kaliteli hizmet anlayışı ve tecrübeli ekibiyle hizmete girdi.

Karaman’da bulunan Emre Şimşek Bayan Kuaförü, bugün Karaman Berberler ve Kuaförler Esnaf Sanatkâr Odası Başkanı Selahaddin Pekoğlu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı. 

Üstelik açılışa özel 10.00 ila 16.00 saatleri arasında  'FÖN' uygulamasıda ücretsizdi.

Emre Şimşek Bayan Kuaförü hizmet odaklı çalışma anlayışı, uzman ve deneyimli ekibi ile daha güzel görünmeniz için çalışacak. Siz müşterilerine 15 yıllık deneyimi ile kaliteli hizmeti ekonomik olarak sunucak. 

Açılış öncesi kısa bir açıklama yapan Emre Şimşek, hedeflerinin bayan kuaförlüğü sektörüne yeni bir boyut getirmek olduğunu söyledi. Şimşek, Genç Girişimci ''Emre Şimşek  Bayan Kuaföründe verilen hizmetlerimiz saç kesiminden, gelin saçı yapımına, manikürden pediküre, cilt bakımından makyaja kadar geniş bir yelpazede olacak” dedi. “Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için önemli olacak” diyen işletme sahibi, “Bayanların saçlarını güvenilir ellere teslim edecekleri bir adresleri var. En özel gününüzde uzman ellerde herkesi kıskandıracak bir güzelliğe sahip olmak istiyorsanız doğru adres Emre Şimşek Bayan Kuaförü” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum