Elazığ'da Karamanlıları duygulandıran hareket

Dün akşam saatlerinde Elazığ'da yaşanan deprem sonrası tüm Türkiye' den ilk yardım ve UMKE..

Elazığ'da Karamanlıları duygulandıran hareket
Editör: Karamanca
25 Ocak 2020 - 23:58




Dün akşam saatlerinde Elazığ'da yaşanan deprem sonrası tüm Türkiye' den ilk yardım ve UMKE ekipleri afet bölgesine hareket etti.

Musa Şahin önderliğindeki Karaman UMKE ekibi de depremin hemen ardından saatler içinde Elazığ'a ulaştı. Deprem bölgesine varır varmaz enkaz altında kalan yaralılara müdahaleye başlayan Karaman ekibi, ortaya koyduğu yoğun çalışma temposu ile takdir topladı. Ekiplerin çoğu zaman yemek ve istirahat molası vermeden çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Öte yandan saatlerdir enkaz alanlarında nöbette bulunan ekiplerin morallerini yüksek tutan aynı zamanda duygulandıran olaylar da yaşanıyor. Karaman ekibinin çalışma performansına hayran kalan Elazığlı vatandaşlar; ekibe ait araçlara portakal, mandalina ve elma gibi meyvelerin bulunduğu poşetler bıraktılar. Enkaz bölgesinden araçlarına gelen Karaman UMKE ekibi, aracın kapı kollarına sıkıştırılan poşetleri görünce hem duygulandı hem de moral buldu. 

Karaman UMKE ekibi sorumlusu ve Sağlık İl müdür yardımcısı Musa Şahin, bu duygusal olayı teşekkür ederek sosyal medyadan paylaşarak duyurdu.
musa şahin
karaman umke

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum