Dekorasyonda yenilikçi anlayışın adresi Keklik Yapı

Karaman'da 1997 yılında kurulan Keklik Yapı, hırdavat ve yapı dekorasyon alanında hizmet vermeye devam ediyor.

Dekorasyonda yenilikçi anlayışın adresi Keklik Yapı
Editör: Karamanca
05 Ağustos 2020 - 17:24




İnşaat uygulamalarında her türlü iç ve dış dekorasyon çözümleri sunmakta olan Keklik Yapı, anahtar teslim işlemlerinizi en kısa zamanda teslim etmektedir.Keklik Yapı; Alçı, Boya ve Uygulama, Dekorasyon, Duvar Kağıdı, Asma Tavan ve daha birçok işlerinizin tamamını deneyimli ve uzman kadrosuyla projelendirip, monte edip ve döşeme işlerininiz kaliteli bir şekilde yapmaktadır. Keklik Yapı sahibi Mehmet keklik ile yaptığımız röportajda;

''Ürünlerimiz, çözümlerimiz, satış sonrası hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerimiz için değer yaratan bir firma olmakla beraber, kurulduğumuz günden bu yana uygun fiyat ve uygulamalı model ve tasarımlarla müşterilerimize hizmet vermekten onur duyuyoruz.'' ifadelerini kullandı

Maksimum Hizmet-Minimum Fiyat" ilkesiyle hizmet sunmaktan ve sizleri doğru tercih  yaparak bu mutluluğu paylaşmaya davet ediyoruz. sözlerinide ekledi.

Keklik Yapı , yaptığı işler ile sektöründe lider bir firma olmayı benimsiyor, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinyor.
Karaman Belediyesi Başkanlık Makamı, Karaman Valiliği Dağ Konak Evi, TÜMSİAD Makamı, Güneysınır Belediyesi Makam Odası ve daha yaptığı birçok işler ile kalitesini ortaya koymuştur.

Anahtar Teslim İnşaat

Anahtar teslimi daire ve iç dekorasyonu olmakla birlikte, eviniz, ofisiniz, işyeriniz için pratik ve modern dekorasyon çözümleri ile sizlerin hizmetinde. 

Yaşanabilir mekanlar dizayn etme, gözünüze ve gönlünüze hitap eden dekorlar tasarlayabilmek Keklik Yapı'nın öncelikli hedefidir.

ADRES:Seki Çeşme Mahallesi Dr. Mehmet Armutlu Caddesi No:23
Telefon:0338 212 18 19-0505 404 61 30

YORUMLAR

  • 0 Yorum