Çene Dolgusu Hizmeti Nedir?

Çene yüz güzelliğini etkileyen en önemli unsurlardan biridir.

Çene Dolgusu Hizmeti Nedir?
Editör: Karamanca
27 Şubat 2023 - 15:10




Çene şeklini daha etkileyici bir görüntüye dönüştürmek küçük dokunuşlarla mümkündür. Yüzdeki estetik uyum hacim eksiklikleri çene hattı çizgisi belirsizliği çene büyüklüğü çene altı sarkmaları ve asimetri bozuklukları olabilir çene dolgusu gerekli estetiği sağlamak için yapısal bozuklukların onarılmasını sağlayarak yüzü daha estetik bir görüntüye kavuşturur.

Yapılan bu dolgunun etkisi niteliğine göre belirli bir süreden sonra kaybolabilir. Bu yöntem ile kesi ya da dikiş olmadan herhangi bir cerrahi işlem yapılmaksızın şekillendirme işlemi kolaylıkla kısa süre içerisinde tekrarlanabilir.

Çene Dolgusu Nasıl Yapılır

Çene dolgusu içinde özel içerik ile çeneye enjekte edilerek çenenin talep edilen görünüme ulaştırılması işlemidir. Dolgu sayesinde çene istenilen forma kavuşturularak yüz şekliyle uyumlu bir hale getirilir. Bu dolgu içerikleri çoğunlukla hyalüronik asit içeriklidir. Bazı durumlarda sığır kolajeni ya da hastanın kendi bedeninden elde edilmiş olan yağ hücreleri ve kalsiyum hidroksitlopatit gibi farklı doku malzemeleri de uygulanabilir. Çene dolgusu işlemi için https://www.dryusuftopal.com/jawline-cene-dolgusu/ sitesi ile görüşebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum