Büküm Makinası İmalatı

Bu teknolojik makinelerin imalatını gerçekleştirerek ülke ekonomisine de önemli katkı sağlar.

Büküm Makinası İmalatı
Editör: Karamanca
07 Eylül 2022 - 15:30




Metal büküm işlemleri makine imalatının önemli bir yerine sahiptir. Büküm makineleri olarak bilinen Abkant büküm makinası metal sacların bükülmesine olanak sağlayan makineler olmaktadır. Bu makineler imalat sektöründe önemli rol oynar. Farklı boyutlardaki metal plakaların bükülmesine yardım ederler. 1950 yılından bu yana süregelen tecrübesi sayesinde lazer makineleri başta olmak üzere birçok farklı çeşit makine imalatını MVD Makine gerçekleştirmektedir. Hâl böyle olunca imalat sektöründe önemli bir katma değer sağlanmaktadır.

Firma uzun yılların vermiş olduğu tecrübe sayesinde bu kompleks işin altından kalkabilmektedir. Makine imalatı özen isteyen bir iştir. Bunun yanı sıra tecrübe de bu alanda önemli rol oynar. Makine imalatını gerçekleştirebilmek için tecrübeli personeli ile var gücüyle çalışan firma piyasanın isteklerine karşılık vermektedir.

İmalat Sektöründe Öncü Firma

İmalat sektörü bir ülkenin gelişmişliğine önemli katkıda bulunur. Lazer kesim makineleri başta olmak üzere abkant büküm makinelerinin de imalatını gerçekleştiren MVD Makine imalat sektöründe önemli derecede katma değer sağlamaktadır. Bu teknolojik makinelerin imalatını gerçekleştirerek ülke ekonomisine de önemli katkı sağlar.

Hem yurt içi hem yurt dışı firmalar ile birlikte çalışma fırsatı olan MVD Makine önemli derecede ihracat da yapmaktadır. Birçok farklı yabancı ülkeye makine tasarlayan bu firma lazer makineleri başta olmak üzere plazma kesim, abkant büküm ve giyotin makas gibi birçok farklı makinenin üretimini gerçekleştirmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum