Bu pazar, Karaman'da çiğ köfte günü

Sağlıklı, lezzetli ve kaliteli ürünleriyle gıda sektörün güvenli markası Komagene ile müşteri bağlılığı en yüksek markalardan Opet, Karaman’da aynı noktada buluştu.

Bu pazar, Karaman'da çiğ köfte günü
Editör: Karamanca
14 Ağustos 2021 - 16:26 - Güncelleme: 14 Ağustos 2021 - 16:38




Üretim sürecinde tüm aşamaları denetlenen ve her denetimden tam not alarak geçen Komagene Etsiz Çiğ Köfte, Nas Petrol’da hizmet veriyor.

Akaryakıt ve oto yıkama konularındaki kampanyalarıyla adından söz ettiren Nas Petrol, istasyon içerisinde faaliyete geçirdiği Komagene şubesi ile gıda sektörüne de iddialı girdi.

Geçtiğimiz aylarda Akaryakıt İstasyonu yerleşkesinde faaliyetine başlayan Kamagene şubesinin her ayın 15’inde gerçekleştirdiği +%50 kampanyası büyük ilgi görüyor.

Muhit halkınca faaliyete geçtiği günden itibaren tercih edilen şube, sabah 10.30 ile gece 00.30 saatleri arasında açık olması nedeniyle de kentin tamamına hizmet veriyor.

Gıda güvenliğinin en üst seviyede tutulduğu Komagene, Türk Standardları Enstitüsü’nün (TSE) yaptığı denetim ve gözetim sonucunda ‘Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı.

Opet, Aygaz ve Komagene markalarını aynı merkezde müşterilerine sunan Nas Petrol; salgın sürecinde tüketici sağlığı ve memnuniyetini de en üst düzeyde tutmaya devam ediyor.

Tüm hijyen kurallarının uygulandığı istasyonda, siparişleriniz kısa sürede teslim ediliyor. Ayrıca, Sepet Teslim uygulaması üzerinden vereceğiniz siparişler istediğiniz her adrese gönderiliyor.

İstasyon yetkilileri ile görüşmek ve detaylı bilgi için 0 338 2126226 numaralı hattı arayabilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum