Bu marketteki tezgahlar fırsat ürünlerle dolu

Direkt olarak üretici firmalarla çalışarak en doğal ve en kaliteli ürünleri doğrudan halkla buluşturan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde geniş çaplı indirime gidildiği gözlendi.

Bu marketteki tezgahlar fırsat ürünlerle dolu
Editör: Karamanca
25 Aralık 2021 - 12:15




Ortaklarından aldığı doğal ve kaliteli ürünleri kendi tesislerinde işleyerek-işleterek marketleri aracılığıyla tüketiciyle buluşturan Tarım Kredi Kooperatifi’nde tüm raflar ‘Fırsat Ürün’lerle doldu.

Döviz kurunun düşmesinin ardından Karaman’daki kooperatif marketlerinde çok sayıda üründe indirime gidildiği gözlendi.

Kooperatif, kendi işlediği ürünlerin yanı sıra diğer çiftçi kooperatiflerinin ürünlerine de yer vermesi nedeniyle ‘Doğallık’ ve ‘Hesaplı Fiyat’ konularında sektörde avantaj sahibi oluyor.

Karaman’daki marketlere giden müşteriler; bakliyat, bitkisel yağ, süt ve süt ürünleri, yumurta, atıştırmalık ve geleneksel organik ürünler başta olmak üzere raflardaki birçok üründe ‘Fırsat’ fiyatlarla karşılaşıyor.

Market sektöründe fiyat dengesini sağlamak maksadıyla ilki 2017 yılında kurulan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, belirlediği fiyat politikası ile üreticinin de tüketicinin de hakkını koruyor.

Okullarda ‘Yerli Malı Haftası’nın kutlandığı şu günlerde veliler alışverişlerini, ‘’Sadece bu topraklardan çıkanları, bu ülkede üretilenleri seçiyoruz’’ diyen Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinden yapıyor.

‘’Yerli malı demek, Türkiye’nin bereketi demek’’

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum