Boyacıoğlu'na anlamlı soru

Bir siyasetçinin unutkanlığı, halkının hafızasına olan saygısızlığıdır. Ancak bazı siyasiler, ortaya saçtıkları hayalperest hizmet vaatleriyle vatandaşın hafızasını silebileceklerini düşünüyor. Başarısızlıklarla dolu bir dönemi geride bırakan Recep Boyacıoğlu’da bu siyasilerden.

Boyacıoğlu'na anlamlı soru
Editör: Karamanca
16 Mart 2024 - 12:38 - Güncelleme: 16 Mart 2024 - 12:40




İYİ Parti’nin Kazımkarabekir Belediye Başkan adayı Recep Boyacıoğlu, Cumhur İttifakı paydaşı olarak 5 yıl boyunca görev yaptı. Ancak ne yazık ki, bu dönemde ilçeye getirdiği hizmet sıfıra yakındı. Vaatler havada, projeler hayalde kaldı ve ilçe sakinleri görevdeki belediye başkanlarından beklenen hizmetleri almak yerine umutsuzluk içinde bekledi.

Önceki dönem Belediye yönetimince başlatılan doğalgaz projesi bile, Cumhur İttifakı partilerinin dinamikleri devreye girmese heba olup gidecekti. Öte yandan Boyacıoğlu görev süresince, ‘’Kürek alacak para yok’’ sözleriyle hafızalara kazınan bir belediye başkanı. Beş yıl boyunca, temelinden kendisinin tasarladığı ve bu süre içerisinde hayata geçirdiği bir tek projesi yok!


İlçenin kalkınması, insanların yaşam standartlarının yükseltilmesi, altyapının güçlendirilmesi ve toplumun refahının artırılması gibi temel görevler, Boyacıoğlu’nun belediye başkanlığı döneminde görmezden gelindi. Boyacıoğlu’nun, geçen 5 yıllık dönemdeki başarısızlıklarını unutması, ya da daha da kötüsü, umursamaz bir şekilde umutsuz halkı yeniden kandırmaya çalışması kabul edilemez olarak görülüyor.

Şimdi, muhalefetten belediye başkanı adayı olarak ortaya çıkıyor ve yine aynı klişe vaatlerle dolu söylemlerle halkın karşısına geçiyor. Ancak bu sefer, geçmişteki başarısızlıklarını sadece unutmakla kalmayıp, bir de halkı cahil yerine koymakla suçlanıyor. İlçe sakinleri Boyacıoğlu için; ‘’Cumhur İttifakı iken bir çivi çakmadın, muhalefetken mi çalışacaksın. Seçim önü oy devşirebilmek için personel alımı yapıyorsun, sen hemşerilerinin aklıyla alay mı ediyorsun?’’ şeklinde sitemlerini dile getiriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum