Bölge sakinleri de yer aldı, bu dağ ilçesinin güzellikleri herkesi korkutacak

Dağlık bölgedeki doğa harikası ilçe yakın zamanda tüm Türkiye'nin bildiği bir yer haline gelebilir. Yapımcılar ilçenin doğal güzelliklerinin de konulandığı özel bir film çekimi için çalışmalarını sürdürüyor.

Bölge sakinleri de yer aldı, bu dağ ilçesinin güzellikleri herkesi korkutacak
Editör: Karamanca
12 Eylül 2022 - 10:11 - Güncelleme: 12 Eylül 2022 - 11:22




Bursa'nın doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Büyükorhan ilçesinde korku filmi çekildi.

İlçenin doğa harikası bir çok noktasında çekilen 'Mühr-ü Musallat 2 Yasak Düğün' isimli korku filmi ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlayacak.

Yapımcılığını Murat Ünaloğlu ve Metin Kuru'nun üstlendiği 'Mühr-ü Musallat 2 Yasak Düğün' filminin çekimleri sona erdi. Başrollerini Nevzat Can Rüzgar ve Merve Kurç'un paylaştığı filmin kadrosunda Nevin Efe , Ufuk Kaplan , Demet Erdem , Mehmet Cerrahoğlu , Cengiz Bektaş ve Mürüvet Kalkan gibi önemli isimlerde yer aldı.

Zaman zaman ilçe sakinlerininde yer aldığı filmde yapılan plastik makyaj ve efektler dikkat çekiciliğiyle göz doldurdu. Çekimi izlerken bile keyif aldıklarını söyleyen Büyükorhan halkının teknik ekibe ve oyunculara katkıları büyük oldu. Filmin Aralık veya Ocak ayında sinemalarda olması bekleniyor.

Filmin Yapımcıları Murat Ünaloğlu ve Metin Kuru Büyükorhan Kaymakamlığı'na Büyükorhan Belediyesi'ne ve Büyükorhan halkının desteklerine minnettar kaldıklarını belirterek, teşekkürlerini sundu.

Serinin ikinci filmi

Mühr-ü Musalalt serisinin ilki 'Mühr-ü Musallat Perihan' adıyla geçtiğimiz dönem izleyiciyle buluşmuştu. Filmde, araştırma yapmak için ücra bir köye giden öğrencilerin yaşadıkları yer aldı. Üç sosyoloji öğrencisi, yıllar önce Perihan adında genç bir kızın ölümüyle sonuçlanan bir cin çıkarma ritüelini ararştırmak için ücra bir köye gider. Gençler, Hanife adında yanlış bilgiler veren bir kadının anlattıkları ve onlara yardım etmeyi Kabul eden tek kişi olan Hasan'ın rehberliğinde araştırma yapmaya başlar. Ancak çok geçmeden araştırmaları, tehlikeli, spiritüel ve kanlı bir hal alır. Grup, gün geçtikçe kendilerini korkunç bir kabusun içinde bulur.


Serinin henüz yayımlayan ikinci filmi ise şimdiden geniş bir kitle tarafından merakla bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum