Bitcoin Alım Satımının En Hızlı Yolu: NakitCoins

Bitcoin alıp satmak isteyen kişiler için en çok kullanılan yöntem online kripto para borsaları olsa da bu borsaların bazı dezavantajları bu anlamda alım satım yapan kişiler için sorun ortaya çıkarmaktadır.

Bitcoin Alım Satımının En Hızlı Yolu: NakitCoins
Editör: Karamanca
24 Ekim 2023 - 13:42




Bu sorunların başında online kripto para borsalarında yapılan işlemlerde ortaya çıkan gecikmeler ve ekstra işlem ücretleri gelmektedir. İşte bu sorunları gidermek ve kripto paralar ile hızlı işlem yapılmasını sağlamak için NakitCoins, fiziki alım satım bürolarını kurmuştur.

NakitCoins’ten kripto para al sat yapmak, döviz bürosundan dolar almak kadar kolaydır. Bunun için yapılması gerekenleri başlıklar halinde ortaya koymaya çalıştık.

NakitCoins mobil uygulamasından hızlıca işlem kaydı açın.

Her şeyden önce tüm mobil uygulama marketlerinde yer alan NakitCoins uygulamasını mobil cihazınıza indirmelisiniz. Uygulamayı indirdikten sonra yapmanız gereken şey, mevcut kripto para cüzdanlarınızda yer alan miktarları eğer NakitCoins’ten satış yapacaksanız NakitCoins mobil uygulamasında yer alan cüzdana göndermek olacaktır. NakitCoins mobil uygulamasını kripto para cüzdanı olarak da ayrıca kullanabilirsiniz.

NakitCoins işlem ücretleri olabildiğince düşüktür.

NakitCoins ile yapılan işlemlere ait işlem ücretleri olabildiğince düşüktür. Online kripto para borsaları ile kıyaslandığında NakitCoins’in işlem ücretlerinin ne olduğunu şu şekilde belirtebiliriz:
  • 50$ - 150 $ arası işlemlerde hem alımda hem satımda 5$
  • 150$ - 10.000$ arası işlemlerde hem alımda hem satımda %3
  • 10.000$ - 25.000$ arası işlemlerde alımda %2.5 satımda %2
  • 25.000$ - 50.000$ arası işlemlerde alımda %2 satımda %1.5
  • 50.000$ - 75.000$ arası işlemlerde hem alımda hem satımda %1
  • 75.000$ üstü işlemlerde alımda %0,8 satımda %0,5 olarak uygulanmaktadır.

En hızlı işlem garantisi

NakitCoins ile Bitcoin ve diğer tüm kripto paraların hem alış hem de satışlarında en hızlı işlem yapma fırsatı mevcuttur. Bunun için tek yapmanız gereken Türkiye’nin farklı şehirlerinde yer alan NakitCoins şubelerinden birine giderek yukarıda saydığımız adımlarla işlem yapmanızdır.

İşlemi yaptıktan sonra online kripto para borsalarına kıyasla çok daha hızlı bir şekilde alsanız da satsanız da anında işleminizin gerçekleşeceğini göreceksiniz.

NakitCoins’in en önemli bir diğer avantajı da işlemleri anında gerçekleştirebileceğiniz büroları olması nedeniyle yaşanabilecek olumsuz bir durum karşısında da anında şubede muhatap bulabilmeniz ve bu yaşanan olumsuzluk için anında destek bulabilmenizdir. Bu da online kripto para borsaları ile karşılaştırıldığında NakitCoins benzeri platformların en önemli avantajları arasında kesinlikle sayılabilir.

NakitCoins’in kesinlikle kolay ve hızlı bir şekilde kripto para alım satımı yapılabilecek ve online kripto para borsaları ile karşılaştırıldığında işlem ücretlerinden müşteri desteğine kadar pek çok avantajı olduğu açıkça görülmektedir. Bu yüzden kesinlikle daha güvenli işlemler için NakitCoins’in tercih edilmesini önermekteyiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum