Bisküvi fabrikası servisi ile otomobil çarpıştı 1 ölü 10 yaralı

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bisküvi fabrikasına işçi taşıyan işçi servisi Mut-Karaman yolunda otomobil ile çarpıştı.

Bisküvi fabrikası servisi ile otomobil çarpıştı 1 ölü 10 yaralı
Editör: Karamanca
06 Mart 2020 - 22:52 - Güncelleme: 07 Mart 2020 - 00:21




Karaman'daki bisküvi fabrikasına işçi taşıyan işçi servisi Mut-Karaman yolunda otomobil ile çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü 10 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Mut-Karaman yolu Köselerli köyü Kesikköprü mevkisinde meydana geldi. Galip M. yönetimindeki 33 U 8102 plakalı işçi servisi ile Mut Silifke istikametine seyir halinde olan sözleşmeli er Mehmet Ali Eski yönetimindeki 33 PFG 80 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada fabrika işçi servisinden sürücü ile birlikte 10 kişinin yaralandığı öğrenilirken, otomobil sürücüsü sözleşmeli er Mehmet Ali Eski'nin hayatını kaybettiği bilgi edinildi. Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden Mehmet Ali Eski morga, yaralılar ise ambulanslarla Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle 2 saat süreyle trafiğe kapanan yol, araçların yoldan kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

Öte yandan sözleşmeli er Mehmet Ali Eski'nin birliğinden kısa süre önce Köselerli köyüne izine geldiği öğrenildi. Eski'nin ölüm haberi köydeki yakınlarını yasa boğdu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

fabrika işçileri kaza
mut fabrika işçileri kaza
bisküvi fabrikası işçileri kaza

köselerli köyü fabrika servisi kaza
karaman mut yolu kaza
köselerli köyü
kaza mut
kaza servis
kazadan sonra
fabrika servisindeki kaza
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum