Başkan Ünüvar'ın 2021-2022 eğitim öğretim yılı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar, bugün itibariyle başlayan 2021-2022 eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Ünüvar'ın 2021-2022 eğitim öğretim yılı mesajı
Editör: Karamanca
06 Eylül 2021 - 08:43




Tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Ünüvar, ‘’Bilgiye, deneyime ve hedeflere ulaşmada başlangıç niteliğindeki yeni dönemin başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum’’ dedi.

Başkan Ünüvar mesajında; ‘’Okullarımızdan yükselen cıvıltı, tıpkı öğrenci ve öğretmenlerimiz gibi bizleri de heyecanlandırıyor.

Yüz yüze eğitimle öğrencilerimizi tekrar bir arada görmekten son derece mutluyuz. Değerli öğretmenlerimizin; tıpkı uzaktan eğitim dönemindeki gibi bu süreçte de sevgi, sabır ve şefkatle özverili çalışmalarının devam edeceğinden şüphemiz yoktur.

Yarınlarımızı imar etmek adına öğretmenlerimizin merhamet ve fedakârlıkla ortaya koydukları emek bizler için paha biçilmezdir.

Gelinen süreçte öğrenme kayıplarının giderilmesi konusunda veliler ve öğretmenler kadar öğrencilerin de duyarlılık göstermesi zaruridir.

Milletçe geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz öğrencilerimiz, bu süreçte ailelerinin ve öğretmenlerinin emeklerini boşa çıkarmayacaktır.

Dayanışma ortamı içerisinde öğrencilerimiz, bilgi ve becerilerle donatılacakları bir eğitim öğretim yılı geçireceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Herkesin kurallara uyarak sağlıklı ve mutlu olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum’’ sözlerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum