Başkan Kağnıcı'dan 15 Temmuz mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kağnıcı'nın mesajı şöyle;

Başkan Kağnıcı'dan 15 Temmuz mesajı
Editör: Karamanca
14 Temmuz 2020 - 13:38




15 Temmuz 2016 gecesi ülkemizde ve devletimizin içerisinde çöreklenmiş bir grup hainin demokrasiye, cumhuriyete ve Türk halkına karşı yapmaya çalıştıkları darbe girişimini, büyük Türk milleti birlik ve beraberlik içerisinde geri püskürtmüştür. 251 vatandaşımızın şehit, 2196 vatandaşımızın da gazi olduğu ülkenin dört bir yanında kahramanca direniş öykülerinin yazıldığı bu gece milletimizin hainlere fırsat vermeden bir ve beraber olduğunu tüm Dünya’ya göstermiştir.

Fetö terör örgütü ile mücadele edilmektedir ancak bu mücadele yeterli değildir. Halen devlet içerisinde bu hain yapı görülmektedir. Siyasi ayağın araştırılmadığı, yargılanmadığı sürece bu hain terör örgütü ile mücadele tam anlamıyla sonuç veremeyecektir.

Darbelerden çok çekmiş bir siyasi partinin temsilcisi olarak bir daha böyle girişimlerin yaşanmadığı, demokrasi ve cumhuriyetin ilelebet yaşadığı, hukukun üstünlüğünün adaletli şekilde uygulandığı bir Türkiye diliyor, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi saygı ve özlemle anıyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum.


YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ramazan uzun
    3 yıl önce
    740 km içerisinde 100 km karaman için .Topraklar daha verimli olacak çok büyük nimet.