Başkan Güven devreye girdi kapasite artırıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Kazımkarabekir Belediye Başkan adayı N. Necat Güven, henüz adayken bile ilçeye hizmet anlamında kazandırmaya başladı.

Başkan Güven devreye girdi kapasite artırıldı
Editör: Karamanca
27 Şubat 2024 - 10:18




Güven, ilçe belediyesinin enerji maliyetini düşürmek niyetiyle yıllardır bekleyen GES projesinin kapasitesinin artırılması için girişimde bulundu. Hacıbaba Dağı eteklerinde yer alan Boyacı Mahallesindeki 9 bin metrekare alan üzerine kurulması planlanan proje 452,1 kw kurulu güce sahip olacaktı. Yıllardır bir türlü start verilemeyen projeyi hayata geçirmeye söz veren Güven’in, kapasitenin 1 megavata yükseltilmesi yönündeki girişimi sonuç verdi.

Göreve geldikleri andan itibaren belediyenin giderlerini düşürerek, buradan elde edilecek kaynakla daha kapsamlı hizmetler yapacaklarını belirten N. Necat Güven;

‘’Belediyeler, yerel düzeyde hizmet sunumuyla doğrudan vatandaşlarla etkileşim halindedir. Bu hizmetlerin çok yönlü şekilde sunulabilmesi için kamu kurumlarıyla güçlü bir işbirliği ve iletişim ağı kurmak elzemdir. Kurulan sağlam bağlar, ortak amaçlar doğrultusunda işbirliği yapma ve kaynakları etkin bir şekilde kullanma konusunda kazanım sağlar. İhtiyaç duyulan alanlarda ortak projeler geliştirilir, imkânlar birleştirilir ve hizmet kalitesi artırılarak toplumun refahı için daha etkin çalışılır. Tüm kurumlarıyla kenetlenmiş bir Kazımkarabekir için, daha güçlü adımlar atacağız.’’ Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum