Başkan Ceyhan, dur durak bilmiyor

2019 Yerel Seçimlerinden sonra yapılan çalışmalarla Sudurağı Kasabası, Karaman’ın güzide Beldesi olarak öne çıktı. Tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan açıklamasında şu sözlere yer verdi;

Başkan Ceyhan, dur durak bilmiyor
Editör: Karamanca
18 Ağustos 2021 - 11:30




‘’TOKİ konutlarına yenileri eklenerek Sudurağı’nın çehresi ve görüntüsü değişirken, Beldemiz şehir görüntüsüne büründü. 2 katlı olarak yapılan TOKİ Konutlarına ilave olarak yüksek katlı ve site şeklinde yapılan yeni TOKİ’ler vatandaşlarımızın yoğun talebi ile tamamı satın alındı.

TOKİ ler bölgesinde yaklaşık 2 kilometrelik alana Sudurağı Belediyesi olarak ağaçlandırma çalışması yapıldı. Yeni TOKİlerimizde Cami inşaatı da tamamlanarak sosyal alanları ile birlikte Sudurağı Beldesinin cazibe merkezi olarak kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.

Sudurağı Belediyesi olarak yaz aylarında hemşerilerimizin yoğun olarak kullanacağı Kır düğün Salonunu hizmete veriyoruz. Sosyal alanları ile birlikte Düğün Nişan ve Toplu törenler için kullanılacak olan tesisler Ağustos ayı ile birlikte faaliyete geçecek.

Sudurağı Belediyesi mücavir alanında toprak veya stabilize yol kalmadı. Sudurağı’nın ana yolu giriş ve çıkışlara kadar sıcak asfalt ile kaplandı. Ana cadde refüjleri ve kaldırım taşları ışıklandırıldı. Ara yollar ve sokaklarda ise komple kilitli taş ile kaplanarak yaz aylarında tozdan kış aylarında çamur ve yağıştan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımız devam ediyor.

Sudurağı Belediyesi Arıtma tesisi faaliyet girdi. Atık su tesisinin hemen yanında bulunan alanda ise Sudurağı Belediyesinin Mısır üretim alanı bulunmaktadır. Üretilen mısır ile Belediye bütçesine katkı sağlanıyor.

Sudurağı Futbol Sahası tamamlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte Beldemize kazandırılan Sudurağı Futbol sahasın bu yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Futbol Takımızı hemşerilerimiz rahatlıkla izleyebilecek.

Futbol Sahamızın aydınlatmaları da kısa sürede faaliyete geçecek. Sudurağı Spora Bölgesel Amatör Ligde başarılar dileriz’’

YORUMLAR

  • 0 Yorum