Başkan canlı yayına gelmeyince OSB'ye gitti

Av. Hüseyin Mutlu bir açıklama yaparak OSB Başkanı A. Kemal Boynukalın'ı canlı yayına davet etmişti. Çağrısına cevap gelmeyen Mutlu, OSB'ye gitti.

Editör: Karamanca
04 Aralık 2023 - 15:47 - Güncelleme: 04 Aralık 2023 - 17:36




Karaman'ın Hayırsever Avukatı Hüseyin Mutlu, geçtiğimiz hafta bir açıklama yaparak Irak'ta alınan bir karar sonucunda Karaman ekonomisinin büyük zarara uğrayacağını söylemiş ve bunun için OSB yönetimini ve Siyasetçileri uyarmıştı. 

Canlı Yayına gelemedi

Karşılıklı açıklamaların yapılması ile sürecin sonunda Av. Hüseyin Mutlu, Karaman OSB Başkanı A. Kemal Boynukalın'ı Canlı yayında tartışmaya davet etti. Fakat OSB tarafından bu davete sessiz kalındı.

Bunun üzerine Karaman Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Hüseyin Mutlu, bir video çekerek "OSB'de arsa yok deniliyor ama görüyorsunuz her yer boş arsa.." şeklinde tepki verdi.

YORUMLAR

  • 6 Yorum
  • Ali
    4 ay önce
    Tebrik ediyorum hüseyin bey karamana yatırım bi şekilde engelleniyor inşallah gündeme taşınır böle konular yeni fabrikalar kurulur
  • boş işler
    4 ay önce
    napacak gelip dostum? ne konuşacak seninle ne bilirsin sanayiye ve üretime dair ??
  • gerçekler de var
    4 ay önce
    Tamamda osb bölgesinden her isteyene kooperatiflere arsa verilince neler oldu gördük. arsamı var memlekette. boş bozkırı gösterip neyi anlatıyorsun. oralar osbninmi
  • aydın
    4 ay önce
    Gelemezler neden gelsinler. kimseyi umursarlarmı sence. avukat kardeşim emek verip ilkokul talebesine anlatır gibi anlatmışsın emek vermişsin çok sağol. kafat sana da tavsiyem reklam kokan hareketlerden uzak dur. sağlıcakla.
  • Bektaş
    4 ay önce
    Helal olsun hüseyin bey Allahına kurban senin...
  • Karamanlı
    4 ay önce
    Bu adamı vallahi tebrik ediyorum. gerçekten harika