Bamer Pest ile etkili çözüm

Haşere İlaçlama ve Dezenfeksiyon Hizmetleri çerçevesinde uzun yıllardır Karaman'a hizmet veren Bamer Pest İlaçlama Şirketi, ilaçlama uygulaması ile böcek, pire, fare ve  hamam böceği gibi yaşam alanlarınızda sizleri rahatsız eden haşerelerden kurtarıyor.

Bamer Pest ile etkili çözüm
Editör: Karamanca
10 Temmuz 2020 - 11:15




Ev, iş yeri, bahçe, açık alan, fabrika, depo ve diğer mekanlar için Sağlık Bakanlığı onaylı  ilaçlama ve dezenfekte  hizmetleri veren Bamer Pest, genç, dinamik ve eğitimli kadrosuyla en hızlı şekilde hizmet veriyor.

BULUNDUĞUNUZ ORTAMDA RİSK ORANI AZALACAK

Bamer Pest tarafından itina ile uygulanan Sağlık Bakanlığı Onaylı dezenfeksiyon çalışmalarının farkı, ULV sistemi ve Atomizer sistemi ile kendine has yöntemlerle (hem bakteri azaltma hemde mikroorganizmaların yok edilmesi) kompleks temizlik ve dezenfeksiyon sistemlerinin kullanılmasıdır.
Corona virüs başta olmak üzere hastalıklara neden olan mikropların uzaklaştırılması yanı sıra bakteri ve virüs gibi mikroorganizmaların yok edilmesini sağlayan sistemleri ile uzun yıllardır hizmet vermektedir.

Eğitimli  uzman ekibi ve  saha uygulama teknisyenlerinden oluşan tüm kadrosuyla uzun yıllardır beraber çalışmakta olduğunu belirten Bamer Pest yetkilileri yapmış olduğu açıklamada;
''Bu uyumun sayesinde iş disiplinine sahip güçlü bir ekip yarattık. Karaman'da başta OSB de hizmet veren firmalar olmak üzere gerek  kamu kurumu olsun gerek özel sektör olsun yüzlerce firmaya hizmet vermekteyiz. Önceliğimiz daima müşteri memnuniyeti olmuştur. Ayrıca yurtdışında yaşayan hemşerilerimizin memleketlerine geldiklerinde büyük bir haşere sorunuyla karşı karşıya kaldıklarının farkındayız. Bu tür sorunlar ile de özel çalışmalarımız mevcuttur. Ayrıca yaptığımız işlerde 3 ila 7 gün arasında bizlere başvurduğunuz  sorunun çözülememesi halinde ya da sonradan yeniden nüksetmesi durumunda (Canlı Haşere Görülmesi) ücretsiz aynı bölgeye yeniden işlem yapıyoruz. Tüm hizmetlerimiz için maksimum memnuniyet garantisi veriyoruz.''dedi.

Bamer Pest firmasında dezenfektan ve haşere ilaçlarını da temin edebilirsiniz.

✓ Eğitimli ve uzman kadro.
✓ Doğaya karşı sorumluluk bilinci.
✓ Sağlık Bakanlığı Onayı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum