Ayakçılara itibar etmeyin

Özer Emlak Gayrimenkul müşterilerine, ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda istenilen muhit ve mevkide isteğe göre gayrimenkuller temin ediyor.

Ayakçılara itibar etmeyin
Editör: Karamanca
27 Haziran 2020 - 13:31 - Güncelleme: 01 Temmuz 2020 - 11:59




Özer Emlak Gayrimenkul müşterilerine, ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yaptığı analizler ve araştırmalar ile Karaman'da gayrimenkul seçeneklerini en doğru şekilde sunmaya devam ediyor.

Karaman'da gayrimenkul sektörünün güvenilir ismi ''Özer Emlak Gayrimenkul'', yılların tecrübesiyle müşterilerine profesyonel hizmet sunmaya devam ediyor. Özer Emlak Gayrimenkul İşletmecisi Ramazan Eğirgen, daire, arsa, tarla ve dükkan gibi birçok gayrimenkullerin değerinde alım ve satımlarında Karaman halkına hizmet verdiklerini belirti. 

Ramazan Eğirgen; ''Ben uzun yıllardır bu camiada yer alıyorum. İşletmemiz Sekiçeşme Mahallesi, Dr. Mehmet Armutlu Caddesi üzerinde yer alıyor. Bizim sektörün olmazsa olmazı güvendir. Bu ölçüde güvene dayalı bir iş yürütüyoruz. Alıcı ile satıcıyı karşı karşıya getirmeden ticaret yapmıyoruz. Vatandaşlarımızın da yatırım yaparken güvenilir ve profesyonel emlakçılardan hizmet almalarını tavsiye ederiz. Günümüzde ‘ayakçı’ olarak tabir ettiğimiz kaçak yollarla bu işi yapan kişiler çoğaldı. Vatandaş ‘emlakçıyım’ diyor ama vergi levhası yok. Bu kişilerden uzak durulması lazım. Herkes bildiği işi yapmalı''dedi.

ÖZER EMLAK SATILIK GAYRİMENKULLERDEN BAZILARI;

emlak karaman


karaman emlak



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum