Yüz Temizleme Jeli

ABONE OL

Temizleyiciler genellikle tonerler, losyonlar, serumlar veya jellerdir. Katı veya sıvı olabilirler ve farklı dokularda (köpük, krem) olabilirler.

Reklam
Reklam

Yüz temizliği, yüzdeki kir ve yağın giderilmesi için ürünlerin kullanılması işlemidir. Temizleme, yüzünüzdeki yağları emülsiyon haline getirerek suda çözünmesine neden olan yüzey aktif maddeler içeren bir yüz temizleyici ile yapılır. Yüz temizleme jeli tam da bu noktada devreye girmektedir. Yüz temizliği, kir, yağ, makyaj ve diğer kirlerin yüzden uzaklaştırılmasıdır.

Temizleme, cildi dış kirleticilerden koruyan fiziksel bariyeri kaldırır.
Temizleyiciler genellikle tonerler, losyonlar, serumlar veya jellerdir. Katı veya sıvı olabilirler ve farklı dokularda (köpük, krem) olabilirler. Yüzümüzdeki cilt, çevresel kirleticilere, makyaj malzemelerine ve diğer maddelere maruz kalmaktan her gün kirlenir.

Yaşlandıkça cildimiz, nemli ve sağlıklı görünmesini sağlayan doğal yağlar üretme yeteneğini kaybeder. Bu, kuruluk ve tahrişin yanı sıra akne veya egzama veya sedef hastalığı gibi diğer cilt rahatsızlıklarının gelişme riskinin artmasına neden olabilir.

Yüz temizleme jeli, cilt bakımı rutininde önemli bir adımdır. Çünkü yüzünüzdeki kiri ve kalıntıları temizlemeye yardımcı olur. Ayrıca cildinizin içine daha iyi nüfuz etmelerini sağlayarak temizlemeyi takip eden nemlendiriciler veya serumlar için cildinizi hazırlamaya yardımcı olur. https://www.dermokilshop.com/yuz-temizleme internet sayfasında tam da aradığınız ürünleri bulabilirsiniz.
 

yüz temizleme nasıl olur yüz temşzleme jelleri