Yaşlı Adama Aşk Tuzağı İddiası

ABONE OL

Muğla'nın Marmaris ilçesi Selimiye Mahallesi'nde 85 yaşındaki parkinson hastası Bayram Ali Akgül'nin 58 yaşındaki F

Reklam
Reklam

Muğla’nın Marmaris ilçesi Selimiye Mahallesi’nde 85 yaşındaki parkinson hastası Bayram Ali Akgül’nin 58 yaşındaki F.U.’yla evlenmesi dolandırıcılık iddialarına yol açtı.
Bayram Ali Akgül’ün yakınları, F.U.’nun işbirliği içinde olduğu kişilerle birlikte, 5 milyon lira değerinde olduğunu belirttikleri denize sıfır bina ile bir restoranı üzerine geçirmek istediğini ileri sürdü. Babasının 8 yıldır parkinson rahatsızlığı bulunduğunu belirten Akgül’ün kızı Birsen Tosunoğlu, şunları söyledi:
“F.U., ilk olarak 2 sene önce mahallemize geldiğinde evliydi. 34 ay önce bu kez boşanmış olarak geldi. 10 gün kadar önce de babamla birlikte ortadan kayboldular. O ve biri emlakçı olan tanıdıklarıyla birlikte, planlı şekilde babamın gayrimenkullerini elinden almak niyetinde olduklarını sanıyoruz. Jandarmaya haber verdik, Datça’da evlendiklerini öğrendik. Avukata başvurduk, tapuda 3 kardeş ailenin oturduğu binayla, restoranın satılmasına kısıtlama koydurttuk. Yoksa evimizi barkımızı elimizden alacak, satacaklar, 19 kişi sokakta kalacağız.”
Nona Akgül, 4 çocuk, 7 torun, 6 da torununun çocuğu olan kayınpederinin evlenmesine izin verilmesine de tepkili olduklarını kaydederek, “İlgili kurum, kuruluşlar ya da çalışanları hakkında da dava açacağız” dedi.

Yaşlı Adama Aşk Tuzağı İddiası