Sezensu Tıkanık açma, bayramda açık

ABONE OL

Karaman'ın önde gelen tıkanık açma firmalarından Sezen Su, Kurban Bayramı süresi boyunca; lavabo, tuvalet, logar ve banyo tıkanıklığı konularında hizmet vereceklerini duyurdu.

Reklam
Reklam

Kurban Bayramı’nda gider tıkanıklığı sorununun sıklıkla yaşandığını belirten firma yetkilileri, ‘’Olası bir tıkanıklık anında hemşerilerimiz, firmamızı bayramın her günü her saatte arayabilirler’’ dedi.

Gider tıkanıklığı sorununa hemen müdahale edilmesi gerektiğinin altını çizen firma duyurusunda, ‘’Gerek etrafa yaydığı kötü koku gerekse sağlık açısından gider tıkanıklığı, hemen halledilmesi gereken bir problemdir.

İlkel yöntemler uygulayarak tesisata zarar verme riskine girmeden, Kurban Bayramı’nda sorun yaşayan her hemşerimize olabilecek en kısa sürede hizmet vereceğiz.

Alanında uzman kadromuzdan oluşturulan ekiplerimiz bayramın her günü bir telefon kadar yakın olacak.

Sezensu Tıkanık Açma Merkezi olarak, tesisatın hangi noktasında sorun yaşandığının tespit edilmesinin ardından, kırmadan ve dökmeden gider açıyoruz.

Hemşerilerimiz, son teknoloji ekipmanlara sahip firmamıza Kurban Bayramı süresince 0535 334 3800 numaralı hattan ulaşabilirler’’ sözlerine yer verdi.
 


karaman tıkanık açma karaman kanalizasyon tıkanıklığı açma karaman lavabo tıkanıklığı açma karaman tıkanıklık açma ustası karaman tıkanık gider açma karaman tuvalet tıkanıklığı açma