Öğretmenler günü hediyelerinin O öğrencilere verilmesini istediler

ABONE OL

Karaman'daki bir okulda görev yapan öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü için hediye düşünenlere ihtiyaç sahibi öğrencileri işaret ettiği ortaya çıktı. Öğretmenlerin bu davranışı takdir topladı.

Reklam
Reklam

24 Kasım Öğretmenler Günü dün yurdun dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Birçok öğrenci ve öğrenci velisi de öğretmenlerine verdikleri hediyeleri sosyal medya hesaplarından yayımlayarak sevinçlerini paylaştılar.

Karaman Yunus Emre Ortaokulu öğretmenlerinin; bu yıl öğretmenler günü nedeniyle kendilerine hediye alınmamasını, bunun yerine ihtiyacı olan öğrencilerin uzaktan eğitimde faydalanabilmeleri için tablet alınarak öğrencilere hediye edilmesini istedikleri ortaya çıktı.

Okul aile birliği başkanı Süleyman Eskiler; ''Uzaktan eğitim sürecinin yürütülmesi için fedakarca çalışan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için böyle ince bir davranış gösteren öğretmenlerimize okul aile birliği başkanı olarak tüm velilerimiz adına teşekkür eder, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin uzaktan eğitimden faydalanabilmeleri için gönüllülerimizi tablet alarak destek olmaya davet ediyorum” dedi.



karaman yunus emre ortaokulu karaman haber karaman süleyman eskiler