Minimal Modern Evler

ABONE OL

Dünyanın birçok ülkesinde artık insanlar bu küçük evlerde yaşıyorlar.

Reklam
Reklam

Doğayla iç içe minimal bir yaşam tarzını benimseyen insanlar, bu küçük ama süper kullanışlı evlerde hayatlarını idame ettiriyorlar. Minimal Modern Evler standart apartman dairelerine kıyasla boyut olarak çok daha küçük olmalarına rağmen, ihtiyaç duyulan tüm konfor şartlarını barındırmaktadır. Üstelik bu konfor, siz nerede isterseniz orada olacak şekilde tasarlanmaktadır.

Dünya genelinde seyahat ve tatil alışkanlıkları her geçen gün değişirken, küresel salgın nedeniyle bu değişim daha da hızlandı. İnsanlar artık tatil ve seyahatlerde daha izole bir hayat tarzı istiyor. Bunu bilen girişimciler de her geçen yeni alternatifler üreterek pazarlıyor. Şimdilerde en çok tercih edilen tatil ve seyahat türlerinden biri de mobil seyahat evleri oldu. Dünyada da sıklıkla tercih edilen bu tarz evler, 10 metrekare ile 30 metrekare arasında, tekerlekli veya sabit olarak tasarlanmıştır ve tek katlıdır.



Snail Tiny House tarafından üretimi gerçekleştirilen Minimal Modern Evler sayesinde tekerlekli evinizi taşıdığınız yerde tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Spesifik olarak eklenebilen seçenekleri bulunan Tiny House modelleri hakkında özel üretim talepleriniz ve bir çok seçenek hakkında bilgi almak adına Snail Tiny House ile iletişim kurabilirsiniz.

Snail Tiny House kendi bünyesinde bulunan mimarları sayesinde sizlere en kaliteli çözümler sunacaktır. Bir akım gibi görülen ve neredeyse bütçesi elverişli olan herkesin ilk önce yatırım yaptığı alanlardan biri hiç şüphesiz ki, Minimal Modern Evler, yani mobil küçük evler, Bu evler bir çok ihtiyacı karşılayan ancak standart bir evden oldukça küçük boyutlarda olan evlerdir.



Bu evleri şık tasarımların yanı sıra minik boyutları ile oldukça fazla dikkat çeken bu ve daha çok deniz kıyısı, göl kenarı, ormanlık alan ve boş arazi gibi alanlara çekme karavan kültürünü benimsemiş (Doğaya ve bulunduğu ortama saygılı olan) mobil ev yaşantısı kendisi için bir yaşam biçimi haline gelen bu Minimal Modern Evler de yaşayan ve yaşamak isteyenler için modernize edilmiş halidir.

snail tiny house mobil ev taşınabilir evler tekerlekli ev