Karaman Olası Vaka Polikliniğinde tansiyon yükseldi

ABONE OL

Karaman'da her gün yüzlerce vakanın başvurduğu hastanede yoğunluk devam ederken, yoğunluk nedeniyle sırada bekleyen hastalar ile sağlık personelleri arasında zaman zaman gerilim yaşanması kaçınılmaz oluyor.

Reklam
Reklam

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bayan hasta ile doktor arasındaki tartışma büyüyünce tansiyon yükseldi. Personelin araya girmesiyle taraflar yatıştırılırken, bayan hasta uzaklaştırıldı.

Olay, Covid -19 Olası Vaka Polikliniğinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, S. D. isimli bayan hasta ile doktor arasında tartışma çıktı. Dışarıya çıkan bayan hastanın ardından doktor da çıkınca Poliklinik içindeki tartışma hastane bahçesinde devam etti. Araya giren personelin yatıştırdığı tartışmanın ardından bayan hasta uzaklaştılırken, doktorun ''Terbiyesiz terbiyesiz konuşma, haddini bil'' diyerek bağırması kameraya yansıdı.

Haber sitemizin ulaştığı S. D. konuyla ilgili açıklamasında; ''3 gün önce verdiğim test sonucunu almak üzere gittiğimde doktor, benim kaydımı bulamadığını söyledi. Bende bunun üzerine 'TC kimlik numaramı vereyim birde o şekilde sorgulayın' dedim. Gereksiz bir şekilde sesini yükselten doktor bana, 'Git tekrar muayene ol, senin sonucuna bakamam' dedi. Bende, 'Ben market çalışanıyım, şayet koronalıysam vebali sizindir. Ben her zaman izin alıp gelemem' deyince, 'Haddini bil, terbiyesiz' diyerek hakaret etti'' dedi.

S. D. daha sonra güvenlik personeli tarafından başka bir doktora götürüldüğünü ve tekrar muayene olduğunu söyledi. Yapılan muayenede test sonucunun ise negatif çıktığını belirtti.

karaman karaman haber olası vaka polikliniği doktor ile hasta tartışma haddini bil diyen doktor