İstanbul Trambolin Park

ABONE OL

Trambolin parkı çılgınlığı Türkiye'yi kasıp kavuruyor ve İstanbul da bir istisna değil.

Reklam
Reklam

Şehir merkezine yakın bir konumda bulunan istanbul trambolin parkı, her yaş için çok çeşitli aktiviteler sunmaktadır. Trambolinlere, köpük çukurlarına ve diğer cazibe merkezlerine ayrılmış 10.000 metrekareden fazla alana sahip bu eşsiz tesiste herkes için bir şeyler var. Ziyaretçiler, mükemmel tasarlanmış atlama evlerinden kapalı çelik halatlı parkurlara kadar, yerin sunduğu her şeyi keşfetmek için saatler harcayabilir. Daha da iyisi güvenli ve uygun fiyatlı.

İstanbul Trambolin Parkı, kendini tehlikeye atmadan adrenalin patlaması yaşamak isteyenler için duvar koşusu ve zemini trambolinli yakan top kortları gibi heyecan verici aktiviteler sunuyor.

İstanbul, dünyanın en büyük trambolin parklarından birine ev sahipliği yapmaktadır. Pendik semtinde bulunan istanbul trambolin parkı, hem çocuklar hem de yetişkinler için duvarlardan, köpük çukurlara atlamanın ya da sadece keyifle zıplamanın heyecanını yaşamak için güvenli ve eğlenceli bir ortam sunuyor. Parkta, yakan top kortları ve basketbol potaları gibi çeşitli aktivitelerin yer aldığı 20.000 metrekareden fazla birbirine bağlı trambolin bulunmaktadır. Ek olarak, profesyonel sporcuların takla ve hünerlerini çalışabilecekleri 4 özel performans alanı vardır.

İstanbul Trambolin Park'ta tüm ziyaretçilerin güvenliği her şeyden önemlidir; tüm katılımcılar, açıkta kalan yaylar veya paneller üzerinde kaymamaları için kullanım sırasında özel atlama çorapları giymelidir. Ayrıca herkesin kurallara uymasını ve eğlenirken güvende kalmasını sağlamak için her zaman eğitimli personel bulunmaktadır.
 

trambolin nedir