Ephesia Holiday Beach Club Nasıl Bir Yer?

ABONE OL

Çok yoğun çalıştığınız bir dönemin ardından güzel bir tatil ile en azından birkaç haftalığına dinlenmeyi siz de hak ediyorsunuz.

Reklam
Reklam

Bu noktada, vakit kaybetmeden Kuşadası’na gitmek adına harekete geçmelisiniz. Aydın’ın en popüler tatil bölgesi olarak bilinen Kuşadası; deniz, kum ve güneş üçlüsünü size en iyi şekilde yaşatabileceği gibi bünyesinde bulunan otelleri ile de farkını ortaya koyuyor. Onlardan birisi de Ephesia Holiday Beach Club!

Ephesia Holiday Beach Club Neler Vaat Eder?

Bu otele gitmek adına elinizi çabuk tutmalısınız. Bir önceki yılın Kasım ya da Aralık ayından itibaren erken rezervasyon yaptırabilirsiniz. Bu sayede, yazın yapacağınız tatili çok ucuza getirebilirsiniz. Erken rezervasyon hakkında daha çok bilgi almak adına Ephesia Holiday Beach Club internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Her şeyden önce, bu otelin Kuşadası’nın Yavansu bölgesinde yer aldığını ifade etmeliyiz. Hem şehir merkezine hem de İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na oldukça yakındır. Bunun yanı sıra, otelin Ege Denizi manzaralı olduğunu söylemek gerekir. Denize sıfır bir otel oluşu da ciddi bir avantajdır. Bir başka deyişle, Kuşadası’nın manzarası en güzel otelidir.

Ephesia Holiday Beach Club; tıpkı birçok Kuşadası oteli gibi her şey dahil konsepti ile hizmet verir. Bu sayede, otel müşterilerinin açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği seçeneklerinden ücretsiz bir şekilde yararlanması mümkün olur. Bunun yanı sıra, otelin belirlemiş olduğu bazı alkollü ve alkolsüz içecekler de ücretsizdir. Otel bünyesinde üç farklı a la carte restoranın yanı sıra bir ana restoran, dört bar ve bir de patiseri yer alır. Otelin 430 odasının olduğunu söylemek gerekir. 1500 kişi kapasiteli bir otel olarak Kuşadası’ndaki diğer konaklama seçeneklerine kıyasla farkını ortaya koyar.

Ephesia Holiday Beach Club; son derece geniş bir alan üzerine kurulmuştur. Yediden yetmişe kadar her insana hitap eden aktiviteleri ile de fark yaratır. Dört yetişkin havuzuna ek olarak dört çocuk havuzu, mini golf, yetişkin ve çocuklar için ayrı olarak tasarlanmış su kaydırağı, halı saha ve plaj voleybolu alanı, SPA, alışveriş merkezi, lunapark ve daha birçok seçeneğiyle de göz doldurur. Bunun yanı sıra, otel müşterilerinin ücretsiz internet ve su sporlarından faydalanmaları da mümkündür. Siz de bu oteli tercih ettiğiniz takdirde gün boyu devam eden aktivite ve animasyonlar sayesinde hayatınızın belki de en eğlenceli tatilini gerçekleştirmiş olursunuz.

Ephesia Holiday Beach Club Neden Tercih Edilmelidir?

Bu otelin oda seçeneklerine hayran kalacaksınız. Aile odası swim-up, aile odası deniz manzaralı, superior kara manzaralı, superior deniz manzaralı, superior swim-up, aile odası kara manzaralı oda seçenekleri sayesinde harika bir tatil yapmak mümkün hale gelir. Son olarak, otelin yeme – içme, havuz ve sahil seçeneklerine de hayran kalacağınızı bilmelisiniz. Ephesia Holiday Beach Club fiyat ve rezervasyon için tıklayınız.
 

ephesia holiday beach club ephesia holiday beach club nerede