Dedikodulardan bıkınca vefat eden babasının test sonuçlarını paylaştı

ABONE OL

Karaman'da geçtiğimiz günlerde vefat eden Yeşildereli Hasan Ayhan'ın cenazesinin ardından çıkan dedikodular üzerine oğlu Yüksel Ayhan bir açıklama yaptı. Dedikodulardan bıktıklarını söyleyen Ayhan, ''Acımız varken birde böyle asılsız söylentilerle uğraşmak durumunda kalıyoruz'' diyerek sitem etti.

Reklam
Reklam

82 yaşındaki merhum Hasan Ayhan'ın Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını belirten oğlu Yüksel Ayhan, babasına ait test sonuçlarını paylaştı. Ayhan açıklamasında şu sözlere yer verdi;

''Babamın hastalığı ve vefatında arayıp soran  herkeze  teşekkür  ederim. Babam  Özel Selçuklu Hastanesinde zature teşhisi ile yoğun bakımda 1 aydan uzun  süren tedavisinden sonra taburcu edildi. Durumu iyiye gitmekteydi.

Cumartesi günü gecesi tekrarlayan nefes alıp verme sorunu nedeni ile kaldırıldığı hastanede vefat etti. Virüs sebebi ile memleket olarak zorlu ve dikkatle özenle mücadele etmemiz gereken bir süreçteyiz. Dedikodu kazanlarının bu süreçte çok güzel işlediğini aylardır görmekteyiz. Malesef babam için de bazı çevrelerin Covid virüsünden öldüğü dedikodularını yaydığı kulağımıza gelmesi bizleri üzmüştür.

Babamın tüm test sonuçları hatta vefatından sonrada yapılan test sonucu negatif çıkmış olup babam covid virüsünden ölmemiştir.  Hatta tüm aile bireylerinde de bugüne kadar en ufak bir belirti dahi yoktur. Gerekli test sonuçları ekte resimlerde sunulmuştur. Allah bu süreçte herkezin çoluğuna çocuğuna  ailesine sağlık versin. Lütfen dedikodulara kulak asmayalım. Her hasta olana, her vefat edene  virüslü muamelesi yapmayalım''





 

hasan ayhan yüksel ayhan korona virüs test sonuçları covid-19 test sonuçları karaman haber