Başkan Atilla Zorlu: ''20 Nisan itibariyle ulaştıracağız''

ABONE OL

Korona virüs tedbirleri kapsamında Ermenek ilçe merkezinde 9 mahalle ve bir köyün karantinaya alınmıştı.

Reklam
Reklam

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, karantina sürecinde vatandaşlara desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Başkan Zorlu paylaşımında, ''Korona virüs ile mücadele konusunda ilk günden beridir bütün Ermenek'i evimiz, bütün hemşehrilerimizi de aile fertlerimiz gibi düşünerek en üst düzeyde korumaya çalıştık. Bugüne kadar Ermenek Belediyesi olarak her eve ücretsiz 20 ton su, 500 Gıda paketi, 2000 temizlik seti, 7000 maske dağıttık. Hiçbir hemşehrimize mağduriyet yasatmamak en temel görevimiz.

Ama unutmayalım ki, bu sürecin bütün Dünya'da "KİŞİSEL İZOLASYON, SOSYAL MESAFE" ve mecbur olmadıkça EVDEKAL metodundan başka geçerli bir yolu yok. Maske, dışarı çıkmak zorunda olanlar için şart ve salgın ile ilgili ne zaman sona ereceği konusunda bir netlik yok. 20 Nisan Pazartesi itibari ile muhtarlarımız aracılığıyla bütün vatandaşlarımıza maske ulaştıracağız. İhtiyaç sahibi ailelerimize gıda desteği de sağlanmaya devam edilecektir. birlikte başaracağız'' sözlerine yer verdi.

Ermenek ilçesi Meydan, Çınarlısu, Orta, Taşbaşı, Değirmenlik, Susaklı, Sandıklı, Güllük ve Seyran mahallelerinde (Covid-19) pozitif tanısı konulan hastaların filyasyon çalışması neticesinde temas öyküsünün fazla olması ve il dışından ilçeye çok sayıda ziyaret girişlerinin yapılması nedenleri ile 17 Nisan 2020 saat 06.00 itibarı ile ikinci bir emre kadar anılan mahallelerin karantina altına alındığı bildirilmişti.

atilla zorlu son dakika ermenek ermenek belediye başkanı ermenek haberleri ermenek belediyesi maske dağıtımı