Ali Güley, Aday adaylığı için kolları sıvadı

Karaman basın sektörünün sevilen simalarından Ali Güley, Milliyetçi Hareket Partisi’nden 28. Dönem milletvekili aday adaylığı için kolları sıvadı.

Ali Güley, Aday adaylığı için kolları sıvadı
Editör: Karamanca
13 Mart 2023 - 10:07




MHP İl Teşkilatında İl Başkanı Durmuş Yıldızbaş’ı ziyaret eden Güley, başvuru için gerekli şartlara dair bilgiler aldı.

Cumhuriyet için demokrasinin, demokrasi için de seçimlerin vazgeçilmez olduğunu belirten Ali Güley, ‘’Günümüz demokrasi işleyişinde vatandaşlarımız; olaylara dair görüşlerini ve gelişmelere dair fikirlerini farklı platformlarda en iyi şekilde temsil edeceğine inandıkları partili-partisiz kişilere, yasama ve yürütme konularını yürütmek üzere görev vermektedir.

Ben bu temsilcilik görevine, gençlik yıllarımdan itibaren mensubu olduğum Ülkücü hareket çizgisinde talip oluyorum’’ dedi. Vatandaşların siyasete ve dolayısıyla devlet yönetimine katılımını önemsediğini ifade eden Güley açıklamasında şu sözlere yer verdi;


‘’Temsilcinin veya yönetimin denetlenmesi, vatandaşın yöneticilerin seçildiği sürece dâhil olmasıyla mümkündür. Bu durum hem siyasi sürecin daha sağlıklı işlemesine hem de halk iradesinin meclise daha net yansımasına imkân sağlayacaktır. Dolayısıyla bu aday adaylığı süreçleri, bir memleket için en hayatî ve nitelikli işlerden biridir. Bu inançla İl Başkanımız Durmuş Yıldızbaş’ı makamında ziyaret ederek aday adaylığı sürecine ve başvuru için gerekli şartlara dair bilgilerimi güncelledim.

Önümüzdeki günlerde açılacak olan başvurular için çalışmalarıma başlamış bulunuyorum. Kamuoyuna ‘Yüzyılın seçimi’ şeklinde yansıyan önümüzdeki genel seçimlerin şehrimize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor, hemşerilerimin dua ve desteklerini talep ediyorum.’’


Ali Güley kimdir

Ali Güley 1974 yılında Karaman’da doğdu. Tahsilini Karaman’da tamamlayan Güley, gençlik yıllarında Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev aldı. Gazetecilik hayatına 1994 yılında Ülkü Ocakları bünyesinde kurulan Ülkü TV ile başlayıp, kentteki yerel TV ve Radyolarda muhabirlik ile sunuculuk işlerini yürüttü.

Halen ilimizde internet haberciliği sektöründe faaliyet gösteren Güley, Karaman Gazeteciler Cemiyeti’nin Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor. Güley, evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum