Alfa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı

Özel ALFA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, genç diş hekimlerinin öncülüğünde hizmete açıldı.

Alfa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı
Editör: Karamanca
08 Kasım 2021 - 11:58 - Güncelleme: 08 Kasım 2021 - 12:15




Karamanlı diş hekimleri Mücahit Mavi, Büşra Yetişti Demir ve Mustafa Uğur Demir ilimizin ağız ve diş sağlığı konularında yeni yüzü olmaya aday oldular. Özel Alfa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği genç diş hekimlerinin öncülüğünde Kazım Karabekir Paşa Caddesi üzerinde düzenlenen törenle açıldı.

Düzenlenen açılış törenine, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Karaman Milletvekilleri Av. İsmail Atakan Ünver, Av. Selman Oğuzhan Eser, Dr. Recep Şeker, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Siyasi Parti İl Başkanları, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, oda başkanları daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesinin kesiminin ardından Vali Işık, polikinliği gezerek yetkililerden bilgiler aldı.

Güler yüzlü ve alanında uzman bir kadroyla faaliyete geçen poliklinikte; restoratif dolgu, endeodonti (kanal tedavisi), cerrahi (implant, gömülü 20 yaş dişi), periodontoloji (diş eti tedavisi), ortodonti(diş teli), gülüş dizaynı, estetik diş hekimliği, protez çeşitleri (zirkonyum, yaprak diş, porselen, implant üstü protez) gibi tedaviler yapılıyor.

Ağır ve diş sağlığı konularında her türlü sıkıntının çözüme kavuşabileceği poliklinik, kentin en merkezi konumunda yer almasıyla da hastalar açısından ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Alfa Ağız Diş Sağlığı polikliniği Kazım Karabekir Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi üzerinde Öğretmen evi karşısında hasta kabulüne başladı. Güzel bir gülümseme için ağız ve diş sağlığınızı bize emanet edin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum