Alanya Tıkanık Açma

Değişen ve gelişen iş alanları birbirini tetikliyor. Sektörlerde yaşanan hızlı gelişime ayak uyduramayan firmalar kapanıyor. Çağa ayak uydurmak diye tabir edilen bu durum Alanya’da sıhhi tesisat ve tıkanık açma sektöründe de yaşanıyor.

Alanya Tıkanık Açma
Editör: Karamanca
19 Mart 2021 - 13:04 - Güncelleme: 19 Mart 2021 - 13:19




Geçmiş dönemin mimari yapı anlayışı ve tesisat yapısı O döneme uygun işçiliği ve malzeme kullanımına yol gösteriyordu. Kalfalık dönemini bitirip bir çanta dolusu anahtar takımı alacak parayı da buldumu herkes su ve sıhhi tesisat işini yapmaya başlıyordu. Nitekim değişen yaşam şartları ve buna bağlı gelişen banyo ve lavabo kültürü bu tip geleneksel işçiliği rafa kaldırdı. Farklı deneyim gerektiren yeni yapı kültürü, yıllar boyu usta olarak bildiğimiz birçok ismi kenara attı.

Başlı başına el becerisine dayanan eski sistemin yerini alan yeni sistem, tamamen ekipman ve bilgi istiyor. Tabi ki buda çağın gereklerini gözeterek gerekli AR-GE ve eğitim çalışmasını yapan firmaların işine yarıyor. Alanya tıkanık açma, Alanya tıkanıklık açma, Alanya kanalizasyon açma, Alanya vidanjör, Alanya tuvalet tıkanıklığı açma, Alanya gider açma ve Alanya sıhhi tesisat işlerinde faaliyet gösteren firmamız, yaptığı araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda bölgesinde sürekli tercih edilen firma olmayı başardı.

Kanalizasyon hattı

Bazen drenaj sorununuz evinizdeki veya iş yerinizdeki drenajlardan daha derine iner. Sorununuzun kaynağı aslında kanalizasyon hattında veya daha yeraltında olabilir. Alanya ve çevresi ilçeler ile beldelere hizmet veren Uysal Yapı, kanalizasyonunuzu tekrar düzgün bir şekilde çalıştıracak araçlara ve deneyime sahiptir.

Video Boru Muayenesi

Bu uygulamada; video boru hattı incelemesi, drenaj ve kanalizasyon hatlarınızı incelemek için bir video kamera kullanılır. Ekibimiz gerektiğinde video borusu incelemesini kullanarak, durumu daha iyi teşhis etmek için drenaj ve kanalizasyon hatlarınızın iç görünümünü alabilir. Enkaz, atıklar, kalıntılar ev sabunları ve hatta ağaç kökleri, kanalizasyon ve drenaj hatlarınızı tıkayabilecek veya zarar verebilecek şeylerden sadece birkaçıdır.

Kanalizasyon tıkanıklığı sorununun hızlı bir şekilde giderilmesi, kanalizasyondaki atığın muhtemelen binanıza geri gelmesinin önüne geçer. Uysal Yapı, tesisat onarımı, malzeme değişimi ve kısa sürede teslimat gibi bir imkân sağlar. Bütün işlerimizde en önemli referansımız, bir önceki müşterimizdir.

Bölgemizde aynı sektörde faaliyet gösteren birçok firmada bulunmayan makinelerin desteği ile personelimiz, herhangi bir tesisat işini belirlenen süreyi aşmadan ve kaliteli şekilde teslim ediyor. Herhangi bir arıza esnasında acil servis imkânı bulunduran Alanya tıkanıklık açma Uysal Yapı, kırmadan dökmeden ve iş yapılan alanı tertemiz teslim etmeye özen gösteriyor. Firmamız bu sayede özellikle ev hanımları tarafından takdir ediliyor. Gerekli çalışmayı bitirdikten sonra yetkili ustalarımız temizlik kontrolü yapıyor.

Ana Kanalizasyon Hattının Onarımı

Uysal Yapı, uzun yıllardır Alanya kanalizasyon tıkanıklığı açma, kanalizasyon arızası giderme ve drenaj hattı sorunlarını çözmektedir. Kanalizasyon ve drenaj hattı değişimi, yeni kanalizasyon hattınız için uzun süreli kaliteli işçilik sağlamak için bilgili ve deneyimli teknisyenler gerektirir. Hızlı ve verimli çalışıyoruz, böylece işiniz size uygun bütçe ve zamanda bitmiş olur. Ana kanalizasyon hattı borunuz kirli ama kritik bir iş yapıyor. Kanalizasyon bakım ve onarım ihtiyaçlarınız için çalışacağınız firmanın güvenilir olmasına, garantili servis hizmeti verip vermediğine lütfen dikkat edin.

Uysal Yapı; Kanalizasyon ve Drenaj Hattı Onarımları, Video Kamera Kanalizasyon Hattı Muayenesi, Tıkalı Kanalizasyon Hatları ve Drenajları, Yüksek Basınçlı Su Jeti Temizliği, Kanalizasyon Ejektör Pompaları ve Kanalizasyon Hatlarındaki Tıkanıklıkları Ortadan Kaldırmak için Rooter Hizmeti vermektedir. Alanya’da kanalizasyon tıkanıklığı sorununu ortadan kaldırmak için uzman ekibimiz ile hizmetinizdeyiz. Her yaşam alanının farklı bir mimarisi olduğu gibi farklı bir de tesisat modeli vardır. Uysal Yapı, her tip kanalizasyon tıkanıklığını giderme konusunda farklı çözüm yolu üretir.

Alanya tıkanık açma işlerinde çığır açan buluş olarak bilinen ‘’Kameralı görüntüleme ile tıkanık açma’’ yöntemi ile açılmaz denilen giderleri kısa sürede aktif hale getiriyoruz. İlk olarak kılavuz ile müdahale ettiğimiz tıkanık halen açılmıyorsa farklı çözüm uyguluyoruz. Örneğin kılavuz bir noktadan sonra hareket etmiyor ve açmanın önünde bir engel olduğu düşünülüyorsa hemen kameralı görüntüleme yöntemi ile tesisata zarar vermeden tıkanıklığın tam olarak hangi bölümde olduğunu tespit ediyoruz.
Bu sayede komple tesisatı kırıp dökmeye ve müşteriye fazla masraf çıkartmaya engel oluyoruz. Memnuniyetle bitirdiğimiz her işi en büyük referans olarak gördüğümüzden, her işimizi özenle ve titizlikle bitirmeye gayret ediyoruz.

Periyodik Kanalizasyon bakımı

Unutmayınız, Uysal Yapı’da her sorunun çözümü için alternatif yöntemler de vardır. Çoğu durumda, bu alternatifler daha ekonomiktir ve yönetilmesi daha kolaydır. Bununla birlikte, bir tür yıllık koruyucu bakım gerektirirler. Kanalizasyon hattınızı büyük bir masrafla kazmak yerine, yıllık bakım size büyük miktarda paradan ve gereksiz stresten tasarruf sağlayacaktır. Bakım programını devam ettirmeyi unutmayın. Düzenli bakımı atladığınızda, başladığınız yere geri dönersiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum