Akustik Tavan Paneli

Ses geçişini engellemek amaçlı üretilen ve ses dalgalarını emen eko ve yankıyı yok eden bu kanopi paneller yüksek performanslarda ses yalıtımı ve akustik düzenleme sağlar.

Akustik Tavan Paneli
Editör: Karamanca
09 Mayıs 2022 - 19:14 - Güncelleme: 10 Mayıs 2022 - 10:46




Akustik Tavan Paneli sadece ses yalıtımda değil dekoratif olduğundan dolayı dekorasyonda kullanılmaktadır. Ses emme katsayısı olan kanopi paneller küflenme ve koku yapmaz şekilde üretilmektedir. Yüzer tavan akustik kanopi asma tavan sistemleri ofis, iş yeri alışveriş merkezleri ve spor salonları, toplantı salonları , kütüphaneler, çağrı merkezleri , fabrikalar gibi ses karmaşasının yoğun olduğu mekanlarda parazit sesleri düzenlemek ve gürültüyü kontrol altına almak için kullanılır. Canopy, dengeli bir akustik kontrol ile temiz bir görünüm sunar. 

Çeşitli boyutlarda, şekillerde ve renklerde mevcuttur. Açık ofis ortamlarında, lobilerde, konferans salonlarında, resepsiyon salonlarında, müzelerde yankı ve yansımayı azaltmak için idealdir. Canopy akustik tavan paneli hafif yapıya sahiptir ve kurulumu kolaydır. Hepsinde özel süspansiyon seti bulunur. Canopy Akustik Tavan Paneli mekanlardaki ses ve gürültü problemlerini ortadan kaldırmak amacıyla uygulanan akustik asma yüzer tavan panel kaplamalardır. Yüzeyi akustik yanmaz kumaş ile kaplanın bu ürünlerin yapısında akustik sünger bulunmakta. Bu sayede alev alma ve yanma tehlikesine karşı dayanıklıdır.  İçeriğindeki akustik sünger sayesinde çok verimli ses izolasyon ve akustik yalıtım özelliklerine sahiptir. Aynı zamanda şık ve zarif görselliğiyle de mekanlarınızı hoş ve dekoratif tasarımlarla süsleyebilirsiniz. Akustik ses izolasyon gücü yüksek akustik panellerin ön yüzü akustik kumaş, arka yüzü cam tülüyle kaplanmıştır. Kullanılan akustik kumaş antibakteriyel ve sağlıklıdır nem, kir ve bakteri oluşumu yapmaz. Yüzer Tavan Panelleri iç mekan akustiğinin iyileştirilmesinde kullanılan kumaş kaplı ses yutumu sağlayan ürünlerin yatay olarak bağlantı aparatları ile tavan yüzeylerinden sarkıtılması ile “Kanopi” sistemi oluşturulmaktadır. Mevcut tavan yüzeylerine yapıştırma tekniğinden daha etkili bir akustik iyileştirme sağlanması ve tavan bölümlerinde mekanik tesisatın gizlenmesi için kullanılan dekoratif akustik uygulama sağlanmaktadır. 

Özellikle büyük ölçekli açık ofis ortamlarında uğultuyu minimize etmek için tercih edilmektedir. Akustik Tavan Panelleri talebinize istinaden özel olarak ışıklandırma sistemi dahil edilebilmektedir. Ledli kanopi tavan panelini kare, dikdörtgen, altıgen, daire vb. modellerde üretilebilir. Bu şekillere uygun akustik ledli tavan panelleri elde edilir. Ledli tavan panelleri sadece dekorasyon olarak şık bir görüntü veriyor gibi gözükse de mekan içerisindeki akustiği de dengede tutar. Akustik Tavan Paneli hacim akustiğinin iyileştirilmesini sağlamak için kullanılan görünür yüzeyi akustik kumaş kaplı ses yutumu sağlayan ürünlerin yatay olarak bağlantı aparatları ile tavandan sarkıtılması ile oluşturulan akustik panel ürünüdür. Ürün serimiz güçlü ses emme performansıyla akustik ve estetik ihtiyacınızı karşılamaktadır. Turkish Acoustic tarafından üretimi gerçekleştirilen Akustik Tavan Paneli çeşitleri, ses emilim testleri, sertifikalarına web siteleri üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum