Akgün: "Her fikir ve projeye destek vereceğiz"

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Avukat Mevlüt Akgün, şehrin esnafıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Akgün: "Her fikir ve projeye destek vereceğiz"
Editör: Karamanca
26 Mart 2024 - 13:09 - Güncelleme: 26 Mart 2024 - 13:10




Karaman Berberler ve Kuaförler Odası ve oda üyeleriyle iftar sofrasında bir araya gelen Akgün, ilimizin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için her fikir ve projeye destek vereceklerini belirtti.

Karaman'ın geleceği adına çözüm odaklı yaklaşımların önemine vurgu yapan Akgün, şehir yönetiminde sivil toplum kuruluşlarının (STK'ların) rolünün büyük olduğunu ifade etti. Örgütlü bir toplumun şehri yücelteceğini vurgulayan Akgün, AK Parti'nin belediyecilik anlayışının esnafın sorunlarına duyarlılıkla yaklaşmayı ve çözüm üretmeyi hedeflediğini dile getirdi.

Esnafın karşılaştığı sorunların çözümüne katkı sunmak adına esnaf odalarıyla sürekli iletişim ve işbirliği içinde olacaklarını belirten Akgün, esnafların desteğiyle güçlendiklerini ve onlara teşekkür ettiğini söyledi. Esnafın, şehrin ekonomik ve sosyal dinamiklerinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Akgün, onların memnuniyeti ve refahı için çalışacaklarını ifade etti.

Şehrin tüm kesimlerini kucaklayan bir yaklaşımla hareket eden Akgün, Karaman'ı daha ileri bir seviyeye taşımak ve gelişmiş bir şehir haline getirme vizyonuyla hareket edeceklerini vurgulayarak, şehir yönetiminde sürdürülebilir işbirliklerinin ve katılımcı demokrasinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum