AHD Kamera Sistemleri Nedir?

AHD SistemlerD1 / 960H ürünleri ile ahenkli çalışmaktadır, kullanımı ve kurulumu OSD menüsü ile rahat olmaktadır.

AHD Kamera Sistemleri Nedir?
Editör: Karamanca
04 Mart 2021 - 10:28




Güvenlik Kamera Sistemlerinden olan, Analog HD Kamera olarak da bilinen AHD Kamera Sistemleri, Analog CCTV Sistemlerinin altyapısını kullanarak koaksiyel kablolar aracılığıyla 500 metre kontakt mesafesine kadar analog video sinyalinin AHD-DVR Dijital Kayıt Cihazı tarafınca işlenerek analog sahneler sayısala çevrilerek sıkıştırıldıktan sonrasında kendi içerisindeki durağan disklerde kayıt dibine alır ve 720p HD - 1080p HD çözünürlükte elde etmiş olduğu görüntüleri istek edilmesi halinde istemcilere gönderebilmektedir. AHD Kameralar, Analog Kameralara göre gelişmiş Y / C sinyal filtreleme teknolojisi yardımıyla renk kirliliğini azaltarak daha yüksek imaj çözünürlüğü ile daha iyi görüntüleme imkanı sağlar. Sıkıştırılmamış video özelliğiyle eş zamanlı gönderim sağlayarak video rötar probleminin önüne geçmektedir.Güvenlik Kamera Sistemlerinin aynı zamanda IP Kamera Sistemleri çeşidi de bulunmaktadır.

AHD SistemlerD1 / 960H ürünleri ile ahenkli çalışmaktadır, kullanımı ve kurulumu OSD menüsü ile rahat olmaktadır.

Halihazırda kullanılan, Analog Kamera Sistemlerinde herhangi kablo ve altyapısında değişim yapılmadan, mevcut kameraları AHD Güvenlik Kameralarıyla ve DVR Kayıt Cihazını, AHD-DVR Kayıt Cihazı ile değişiklik yapmak yeterli olmaktadır.

500 metreye kadar kayıt alabilen AHD Kamera Sistemleri telefon yahut parlak zeka cihazlar ile de takip edilebilmektedir. Bu nedenle, AHD Kameralarını kullanan iş yeri sahipleri vakit kaybetmeden istedikleri mekanı görüntüleyerek test edebilmektedir. Bu takip imkanı yardımıyla herhangi acele bir vaziyet olmadan tedbir almak da olası olmaktadır.

AHD Güvenlik Kamera Sistemleri, Analog Kamera ile aynı fiyatlara sahip bulunmasına rağmen HD Kalitesinde Yüksek Çözünürlüklü Görüntü vermesi genel hatlarıyla birçok alanda tercih edilmesini sağlamaktadır.

AHD Kamera Sistemleri sunmuş oldukları Görüntü Kalitesi bakımından farklılık göstermektedir;
 
  • HD Kamera Sistemleri
  • Full HD Kamera Sistemleri
  • 2 MP Kamera Sistemleri
  • 3 MP Kamera Sistemleri
  • 4 MP Kamera Sistemleri
  • 5 MP Kamera Sistemleri ve üstü özelliklere sahipAHD Güvenlik Kamera Sistemleri
 

AHD KAMERA SİSTEMLERİNİN KULLANIM ALANLARI


AHD Kamera Sistemleri Kullanım Alanları, ev, işyeri, okullar, otoparklar, avm’leri şeklinde her mekanda kolaylıkla uygulanabilecek biçimde tasarlanmaktadır. İç ve dış mekanlar için üretilen Kameraların değişik özelliklere sahip olması sebebi ile seçilecek olan AHD Kameranın mekanın ışık yoğunluğunun (lüx seviyesi), çözünürlüğünün ve ışığa olan ihtiyacının kullanılacak olan mekana müsait olup olmadığı test edilmeli ve loş yahut karanlık bir mekan için seçilecek olan kameraların, görüntüleme çipleri ve kaliteleri yüksek ölçüde olması gerekmektedir.

AHD Kamera Modelleri özelliklerine göre dört değişik modele sahip olmaktadır. Bunlar;
 
  • AHD IR Bullet Kamera
  • AHD SpeedDome Kamera
  • AHD Dome Kamera
  • AHD Box Kutu Kamera

“Siz de mevcut Güvenlik Kamera Sisteminizi Gazi Information Teknoloji güvencesiyle AHD Teknolojisine geçin.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum