A101'in 11 Haziran aktüel ürünlerinde fiyatlar dip yaptı

Müşterilerine birbirinden farklı fırsatlar sunan A101 marketler zincirinin beklenen aktüel kataloğu yayımlandı.

A101'in 11 Haziran aktüel ürünlerinde fiyatlar dip yaptı
Editör: Karamanca
08 Haziran 2020 - 14:48




Müşterilerine birbirinden farklı fırsatlar sunan A101 marketler zincirinin beklenen aktüel kataloğu yayımlandı. 11 Haziran tarihinde başlayacak olan ‘Aldın Aldın’ katalogunun yanı sıra ‘Haftanın Yıldızları’ da paylaşıldı.

Farklı kategorilerde çok sayıda üründe indirime gidilen A101’de; Samsung 4K Curved TV, Samsung A2 Core, Su arıtma cihazı, SEG Çamaşır ve Bulaşık makinesi, Güral Porselen 85 parça yemek takımı fiyatları ile göz doldurdu. Öte yandan pandemi sonrası normalleşme süreci ile vatandaşların önümüzdeki günler için plan-program hazırlığı yaptığı tatil de indirim listelerinde unutulmadı. Gölgelik, Terlik, deniz gözlüğü, deniz simidi, deniz paleti ve daha birçok ürün tatil ürünleri arasındaki yerini aldı.

Tatilcilerin yanı sıra piknikçilerin de tercih ettiği plaj şemsiyeleri ve taşınması kolay katlanır sandalyeler çok uygun fiyatlarla bu hafta A101 marketlerindeki yerini alıyor. Ayrıca şort, şapka ve havlu gibi ürünlerin mevsime uygun canlı renklerdeki ebatlarla raflarda yerini alacak. 9000 şubesi bulunan A101’in 11 Haziran tarihinde başlayacak olan indirimli ürünlerinin listesi şöyle;

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum