Karaman'da kışa özel alış veriş formülü!

Karaman’da beyaz et sektörünün öncü firmalarından Aktekke Gıda, güne ve hafta sonuna özel..

Karaman'da kışa özel alış veriş formülü!
Editör: Karamanca
14 Aralık 2019 - 09:29




Karaman’da beyaz et sektörünün öncü firmalarından Aktekke Gıda, güne ve hafta sonuna özel kampanyalarıyla göz doldurdu. Firmanın 11-16 Aralık tarihlerini kapsayan kampanyasında bir birinden farklı ürünlerde indirime gidildi. Hızlı satış avantajı olan Aktekke Gıda’da her ürün üzerinde belirtilen raf ömrünün henüz başındayken müşteriyle buluşuyor. Hafta sonu mangalcılarının da düşünüldüğü kampanya, sadece beyaz et ile sınırlandırılmayarak pirzola ve kaburga kampanya ya dâhil edildi.

 Ayrıca firma müşterilerine düzenlediği kampanyaların yanı sıra, sosyal medya sayfasını takip edenler için de farklı bir çekiliş kampanyası düzenledi. Sosyal medyada kampanya duyurusunu beğenen veya paylaşan kişiler arasında yapılacak çekilişle şanslı isimler belirlenecek. Aktekke Gıda, bu şanslı takipçisine tam 100 TL’lik hediye çeki vereceğini ve 17 Aralık günü kimin kazandığını ilan edeceğini duyurdu.

Mevsim şartlarının getirdiği bir takım olumsuzlukları müşterilerinin lehine çevirmeyi düşünen Aktekke Gıda, soğuk havada dışarı çıkmak istemeyen veya çıkamayan vatandaşlara eşsiz bir kolaylık sunuyor. Firmanın Whatsapp hattına yapılacak her türlü ürün siparişi anında kapınıza geliyor. Kentin en merkezi noktalarındaki şubeleri nedeniyle firmaya yapılan ürün siparişleri olabilecek en kısa sürede müşteri ile buluşuyor. Firmanın kampanya başlattığı ürünlerden bazıları şöyle;

Tüm piliç, kilosu: 8,75
Tavuk but: 7,75
B Kanat: 7,75
B Baget: 8,75
1. Sınıf sarma: 8,75
Anaç tavuk: 8,75
1. Sınıf fileto: 13,45
Pirzola: 49,75
Kaburga: 44,75
Bozkır tahini: 18,75
Er piliç salam: 8,75
Taze köy peyniri: 14,75
Firma Whatsapp hattı: 0530 870 2649

aktekke gıda

aktekke gıda karaman

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum