Reklam

Karaman'da cipsin içinden kuş pisliği çıktı

Karaman'da marketten aldığı cipsin içerisindeki kuş pisliğini gören vatandaş firmaya tepki ..

Karaman'da cipsin içinden kuş pisliği çıktı
Editör: Karamanca
19 Eylül 2019 - 17:42




Karaman'da marketten aldığı cipsin içerisindeki kuş pisliğini gören vatandaş firmaya tepki gösterdi.

Olay, Sümer Mahallesi İbrahim Hakkı konyalı Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Harun Pancar (35) cadde üzerindeki marketten çocukları için cips alıp evine geldi. Çocuklar evde cips paketini açıp yemeye başladı. Baba Harun Pancar'da paketin içinden cips aldığı sırada, içinde kuş pisliği olduğunu fark etti. Hemen cips paketini çocukların elinden alan Pancar, yememeleri konusunda uyardı.

''Çocuklar bir daha cips yemeyiz diyorlar''

Paketin arka kısmındaki iletişim numarasından firmayı aradığını söyleyen Pancar, ''Defalarca aramama karşın telefona bakan olmadı'' dedi. Bu sefer firmanın bünyesinde barındığı holdingin müşteri hizmetleri numarasını arayan Harun Pancar şöyle devam etti; ''Müşteri temsilcisine öncelikle yaşadığım olayı ve ürünü aldığım noktayı detayları ile anlattım, gerekirse fotoğraf gönderebileceğimi söyledim. Öte yandan paket üzerindeki iletişim numarasını da aradığımı fakat telefonu açan olmadığını söyledim.

Bana, o telefon numarasını kullanmadıklarını, müşterileri ile konuşmakta olduğumuz hat üzerinden iletişime geçtiklerini söyledi. Ayrıca konuyla ilgilenerek beni tekrar arayıp bilgi vereceğini iletti. Fakat, aradan geçen zaman içerisinde beni arayan olmadı. Çocuklarım bu olaydan çok etkilendiler ve bir daha cips yemeyiz diyorlar. Ayrıca kullanılmayan bir iletişim numarasının ambalaj üzerine yazılması da firmanın vurdum duymazlığını gösteriyor'' dedi.

Kuş pisliğinin cips paketine üretim veya paketleme aşamasında mı girdiği merak konusu.

cips kuş pisliği

kuş pisliği

son dakika

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum