Karaman'daki yangından dram çıktı

Karaman'da bir ikamet yangını ihbarına giden itfaiye ekipleri dramla..

Karaman'daki yangından dram çıktı
Editör: Karamanca
19 Haziran 2019 - 17:34




Karaman'da bir ikamet yangını ihbarına giden itfaiye ekipleri dramla karşılaştı.

Edinilen bilgiye göre, olay Beyazkent Mahallesi 1008 sokaktaki 2 katlı evin 1. katında meydana geldi. 60 yaşlarındaki Necla Üren'in tek başına yaşadığı evden duman çıktığını gören vatandaşlar 112 acil çağrı merkezini arayarak ihbarda bulundu. Bu arada dumanların yükseldiği evin kapısını çalan komşuları kapı açılmayınca Necla Üren'in durumundan endişe ederek panik yaşadılar.

Kısa sürede olay yerine gelen Polis çevrede güvenlik tedbiri alırken, Karaman Belediyesi itfaiye ekipleri kapısını açtıkları evden Necla Üren'i dışarıya çıkarttı. Dumandan etkilendiği gözlenen yaşlı kadın ambulansa alınarak Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan ikametin bulunduğu bölgede doğalgaz hattı olmasından dolayı çağrılan arıza ekibi inceleme yaptı.

Dram çıktı

Yalnız yaşadığı ve sağlık sorunları olduğu bilgi edinilen Necla Üren'in yemeği sobanın üzerinde pişirmeye çalıştığı ve sobadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle yerdeki halının tutuştuğu öğrenildi. Maddi hasarın meydana geldiği evde bozulmuş turşu ve salça dikkatlerden kaçmazken tüketilmek üzere olan ekmeklerin de kuru ve bayat olduğu farkedildi. Mahalle sakinleri hastaneye kaldırılan Üren'in zor şartlarda yaşadığını söyleyerek, yetkililerce yardım edilmesi çağrısında bulundu.

Konu üzerine haber sitemizin görüştüğü Mahalle Muhtarı Osman Kozan, sağlık sorunları olan Necla Üren'in psikolojik tedavi görmesi için girişimde bulunacaklarını ve konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

necla üren

beyazkent mahallesi yangın

yangın son dakika

YORUMLAR

  • 0 Yorum