Ali Güler, Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı oldu

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi hemşerimiz Dr. Ali Güler Başdanışman ..

Ali Güler, Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı oldu
Editör: Karamanca
11 Nisan 2019 - 15:40




Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi hemşerimiz Dr. Ali Güler Başdanışman oldu.

Edinilen bilgiye göre, bir süredir baraşılı çalışmaları ile MHP genel başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından takdir gören hemşerimiz Dr. Ali Güler, Siyaset ve liderlik Okulu Koordinatörü olarak görevlendirildi. Güler, ayrıca genel başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı olarak görevlendirildi.

Devlet Bahçeli imzası bulunan görevlendirme tebliğinde; ''Parti tüzüğünün 57. maddesi uyarınca Milliyetçi Hareket Partisi genel başkan başdanışmanı ile siyaset ve liderlik okulu koordinatörü olarak görevlendirilmiş bulunuyorsunuz. Görevinizi büyük sorumluluk duygusu, üstün fedakarlık, yüksek ahlak anlayışıyla ve tam bir ahenk içerisinde yürüteceğinize olan inancımla tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim'' sözlerine yer verildi.

Dr. Ali güler, yapılan görevlendirme ile MHP MYK üyeliği, Siyaset ve liderlik Okulu Koordinatörlüğü ve genel başkan başdanışmanlığı olmak üzere üç ayrı görevde partisine hizmet verecek. Karamanca.net haber sitesi olarak hemşerimiz Güler'e yeni görevlerinde başarılar dileriz. Hayırlı olsun

ali güler

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum