MHP Karaman'da tüm kadroları ile sahada

Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde başarılı bir sonuç elde etmek için ..

MHP Karaman'da tüm kadroları ile sahada
Editör: Karamanca
23 Şubat 2019 - 15:10




Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde başarılı bir sonuç elde etmek için Karaman’da tüm kadroları ile sahaya indi.

İl Başkanı Oktay Yılmaz, MYK üyesi Hüseyin Korkmaz, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar ve parti yöneticilerinden oluşan MHP heyeti haber sitemizi ziyaret ederek seçim sürecine dair bilgiler verdi. MHP’nin tüm birimleri ile sahada olduğunu belirten Milletvekili Baki Şimşek, ‘’Genel Merkezimiz önümüzdeki yerel seçim için MYK üyeleri ile birlikte Milletvekillerini de sahada aktif olarak görevlendirdi.

 Bu bağlamda çalışmalara katılmak üzere Karaman’a geldik. Şu ana kadar katıldığımız saha çalışmalarında aldığımız olumlu havanın sandığa yansıyacağını düşünüyorum. Karamanlılar bu seçim vesilesi ile belediyenin Ülkücü kadrolarla yönetilmesi yönünde tercih kullanacaklarını belirtiyor. Bu söylemlerin çokluğu 31 Mart akşamı için Karaman adına heyecan duymamıza neden oluyor. Karamanlı hemşerilerimizin de desteği ile inşallah başaracağız’’ dedi.

Görevlendirmenin koordinasyon açısından önemli olduğuna dikkat çeken MYK üyesi Hüseyin Korkmaz ise, ‘’Yereldeki teşkilatlarımız bizlerin vasıtası ile genel merkezimiz ile sürekli irtibat halinde oluyor. Karaman merkezin yanı sıra 5 ilçemizde ve beldelerimizdeki çalışmalara katılarak genel merkezimizin belirlediği prensipler doğrultusunda koordinasyonu sağlıyoruz. Bu çalışma yöntemi ile zinde tutulan teşkilatlarımız akıcı bir tempo ile her hemşerimizin elini sıkıyor, kapısını çalıyor. Karaman merkez de iddiamız olduğu gibi ilçe ve beldelerden de başarılı sonuçlar bekliyoruz. Hemşerilerimizin bize gösterdiği teveccühü gördükçe başarıya daha da yaklaştığımızı hissediyoruz. Üretken belediyecilik anlayışımızın takdir görmesi, halkımızdan geçer not alması bizleri memnun ediyor’’ diye konuştu.

Heyet ziyarette ayrıca; Karaman’ın kalıcı ve istikrarlı bir nitelik kazanmasını sağlayacak güzel bir sonuç ve o sonuçla da önemli bir başarı elde etmeye kararlı olduklarını belirtti. Karamanca.net haber sitesi olarak ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında muvaffakiyetler temenni ederiz.

baki şimşek

hüseyin korkmaz

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum