JÖH Timi'ndeki 2 askerimiz donarak şehit oldu

Operasyona katılan JÖH timindeki iki askerimiz donarak şehit oldu..

JÖH Timi'ndeki 2 askerimiz donarak şehit oldu
Editör: Karamanca
26 Ekim 2018 - 19:53




Tunceli’de süren terör operasyonlarından kahreden bir haber geldi. Operasyona katılan JÖH timindeki 2 askerimiz donarak şehit oldu. Edinilen bilgiye göre, operasyon dönüşü dinlenmeye çekilen Jandarma Özel Harekat Timi’ndeki askerler donma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Tunceli Valiliği'nden Açıklama;

Tunceli İl Jandarma Komutanlığımızca Nazımiye Kırsalında terörist unsurlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda; olumsuz hava koşullarından etkilenen birliklerimizin hava şartlarının kısmen düzelmesine müteakip bölgeden helikopterle ile tahliye edildiği, (2) Jandarma personelimiz hipotermi tanısı  ile Tunceli Devlet Hastanesine sevk edildiği ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen (1) Jandarma personelimizin şehit olduğu, diğer Jandarma personelimize ise müdahaleye devam edildiği bildirilmişti. Diğer Jandarma personelimize uzun süre müdahaleye devam edilmiş olup maalesef kurtarılamayarak şehit olmuştur.

            Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağolsun.
            İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir.


YORUMLAR

  • 0 Yorum