Karaman Ak Parti'den 15 Temmuz mesajları

Ak Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Atabay ve Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle birer mesaj yayımladılar. Mesajlar şöyle;

Karaman Ak Parti'den 15 Temmuz mesajları
Editör: Karamanca
15 Temmuz 2018 - 08:57




AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet ER, "15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.
ER mesajında;


"15 Temmuz gecesi ülkemizi, devletimizi, milletimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ülkemiz karşıtı siyasal örgütlenmelere, FETÖ, PKK ve DAEŞ gibi tüm terör odaklarına karşı en etkili mücadele, bu alanlarda milli birlik ve toplumsal çoğulculuk anlayışı ile hareket etmektir. 

15 Temmuz gecesi halkımız bu dayanışmanın en bariz örneğini oluşturarak tüm dünyaya bu vatanın evlatlarının birliğinin bozulmayacağını göstermiştir. Milletimiz, bu ülkeyi kendisine yar etmemek için saldıranlara karşı 100 yıl önce Çanakkale’de, Kut’ül Ammare’de, Dumlupınar’da ne cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vererek tarihteki mümtaz yerini almıştır. Devletimizi yıkmayı, milletimizi bölmeyi başaramadılar, asla da başaramayacaklar!
15 Temmuz gecesi ve devam eden günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın halkı meydanlara çağırmasıyla bütün illerimizde olduğu gibi Karaman halkımız da, coşku ve heyecanla üzerine düşen kutsal vatan görevini en güzel şekilde yerine getirmiştir. Menfur girişimi bertaraf ederek, tüm Türkiye’nin kaderini değiştiren ve demokrasiye karşı yapılan darbeye direnerek, bu uğurda Hakk’ın rahmetine kavuşan Karaman'lı hemşehrimiz Muhammed Yalçın'ında aralarında bulunduğu şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de sıhhat ve afiyet diliyorum. 

Vatanına, bayrağına ve milletin iradesine genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk demeden sahip çıkan ve günlerce Karaman Aktekke kent meydanını boş bırakmayan hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki, şehitlerimiz ve gazilerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir.

Tüm halkımızın şanlı tarihimize altın harflerle yazılan bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutluyor,Rabbimize, hiç bir zaman bu alçak kalkışmaları tekrar yaşatmaması için dua ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum."dedi.
 

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa ATABAY 15 Temmuz vesilesi ile yayınladığı mesajında; 

    15 Temmuz 2016 Tarihi, Türk Milletinin bağrından çıkan Peygamber Ocağı olan askeriyenin içerisinde koyun postuna bürünmüş bir grup azınlık aşağılık teröristler Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Hükümeti ve Türk Milletine karşı cılız bir darbe girişimine bulundular.
Bu darbe girişimi karşısında, Türkiye Cumhuriyeti Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanımız Binali Yıldırım, boyun eğmemiş ve dik bir duruş sergileyerek Türk halkını iradesine sahip çıkmak için sokaklara çıkmaya davet etmiş bu davet üzerine toplumun her kesimden her görüşten insanlar darbe girişimine karşı birlik, beraberlik ve demokrasiye olan inancını canı pahasına savunmuş ve karşı koymuş ve bertaraf etmiştir.
Türk halkının birlik ve beraberlik içerisinde ki dayanışması ve Allahın inayeti ile 15 Temmuz darbe girişimi başarısız olmuş ve önlenmiştir. Türk Halkı Ülkemizi yeniden karanlık dolu günlere götürmek isteyen FETÖ zihniyetine karşı Kahraman Türk Halkı Ülkemizin dört bir tarafında yekvücut olarak en başta milli iradeye, demokrasiye ve ülkemize sahip çıkma inancını tüm Dünya'ya bir kez daha göstermiştir.

Ülkemizin birliğine ve beraberliğine karşı yapılan bu haince saldırıyı tekrar kınarken, darbe girişiminde hayatını kaybeden güvenlik görevlilerimiz, polisimiz ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Dedi
 

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı İmiş GÜNENÇ 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı şöyle; Tarihimizin en karanlık hadiselerinden biri olan ve FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz işgal girişimi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın üstün liderliğinin sevk ve idaresinde, Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’ın ve Hükümetimizin kararlı duruşu, tarihi şan ve şerefle dolu aziz milletimizin demokrasimize ve hukukuna sahip çıkışı, vatanperver asker ve güvenlik güçlerimizin şanlı direnişi sayesinde bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz 2016 her yönüyle şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktası oldu.  Bu günü ülkemizin tarihine kara bir leke olarak geçirmek isteyenler, aziz milletimizin dünyadaki mazlum milletlere rehber olacak nitelikteki şanlı ve asil direnişiyle çok ağır bir cevap aldılar. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla; inancını, vatanını, milletini, demokrasiyi ve hukuk devletini savunmak üzere herkesin sokaklara çıktığı ve darbecilere karşı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlık destanının yazıldığı o gecede “Çanakkale Ruhu” yüzyıl sonra yeniden canlanmış ve tarihe altın harflerle yazılan bir direniş ve diriliş öyküsüne, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi’ne hayat vermiştir.   Bugün itibarıyla birinci yıldönümünü idrak ettiğimiz bu zafer vesilesiyle bir kez daha belirtmek isteriz ki şanlı geçmişimizden devralınan 15 Temmuz direniş ve diriliş ruhu, mukaddes bir emanet olarak korunmaya ve geleceğimizin inşasına rehberlik etmeye devam edecek; ülkemizin FETÖ ve benzeri her türlü vesayet ve terör odağına yönelik haklı mücadelesi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürülecektir. Dün olduğu gibi bu gün de devletimizin birlik ve bütünlüğünü tehdit eden tüm terör örgütlerine karşı hukuk devleti ilkelerinden taviz vermeden, amansız bir şekilde mücadele edileceğinden şüpheniz olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle, şanlı Bayrağımızın dalgalandığı her karış toprak için demokrasi ve milli irade mücadelesinin bedelini canlarıyla ödeyen, vatanın birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehit ve kahraman gazilerimizi, minnet, şükran ve rahmetle anarken, çok kıymetli ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyor, tüm halkımızın şanlı tarihimize altın harflerle yazılan bu müstesna gününü en duygularımla kutluyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum.


YORUMLAR

  • 0 Yorum