Reklam

AK Parti Teşkilatı Saha Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Karaman Milletvekili adayları ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Teşkilatı Saha Çalışmalarına Hız Verdi
Editör: Karamanca
27 Mayıs 2018 - 22:01




24 Haziran’da yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarına hız veren AK Parti Karaman İl Teşkilatı STK ziyaretlerine ve vatandaş buluşmalarına devam ediyor.

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, Kadın Kolları Başkanı İmiş İncedal ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale tarafından oluşturulan ekip Milletvekili Adayları Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser ve Av. Hüseyin Mutlu ile ziyaretlerde görüş alışverişinde bulunuyorlar.

Vekil Adayları Vatandaşların Arasında

Karaman Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programlarına katılan milletvekili adayları Karamanlılarla iftar açıp tek tek selamlaşıyor. Gencinden yaşlısına birçok kişinin katıldığı iftarlarda vatandaşlar vekil adaylarını yakından tanıma fırsatı bularak müşküllerini anlatıyorlar. Vatandaşlarla kılınan teravih namazı sonrası etkinlik alanlarında ve caddelerle vatandaşlarla buluşmaya devam eden vekil adayları sahur vaktine kadar çalışmalarına devam ediyor. Cumartesi pazarında yapılan ziyarette ise pazarcı esnafının beklentileri dinlenerek yeni dönemle birlikte daha iyi bir ekonomik yapının garantisi verildi.

STK’lar ve Akil İnsanlar Fikir ve Gönül Dünyamızı Zenginleştiriyor

Milletvekili Adayları Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser ve Av. Hüseyin Mutlu, Ensar Vakfı Karaman Şubesini ziyaret ederek Başkan Süleyman Atik ile görüştüler. Günün diğer ziyaretlerinden Semerkand Vakfı Karaman Şubesi ziyaretinde Başkan Musa Çevik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Büyüklerimiz bizden memleketimize hizmet edenlere yardımcı olmamızı ister” dedi. Karaman’ın değerli hocalarından Karasakal Hoca ve Necati Yeniel Hoca da ziyaret edilip duası alınanlardan oldular. Ayrıca bugün Memur-Sen Karaman Temsilciliği’ni de ziyaret eden heyet Başkan Yunus Özdemir ve üyelerle fikir alışverişinde bulundular.

ak parti karaman

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum