Kemal Karabüber'den 'Bayrak' hassasiyeti

Edinilen bilgiye göre, Sekiçeşme Mahallesi'nde bir bakkal dükkanı açan

Kemal Karabüber'den 'Bayrak' hassasiyeti
Editör: Karamanca
21 Şubat 2018 - 09:30




Karaman'da Afgan uyruklu şahıs tarafından yeni açılan işyerine Türk Bayrağı hediye edilerek asıldı.

Edinilen bilgiye göre, Sekiçeşme Mahallesi'nde bir bakkal dükkanı açan Afgan uyruklu şahsın işyerinin içerisindeki duvara Afganistan bayrağı astığı vatandaşlar tarafından görüldü. Görgü tanıklarının bu görüntüyü sosyal medyada paylaşması üzerine harekete geçen Karaman'ın tanınmış Ülkücü simalarından Kemal Karabüber, işyerini ziyaret etti.

Karabüber ziyarette, ''Vatandaş veyahut Millet olarak mensubu olduğunuz devletin bayrağına olan sevginize saygı duyuyoruz ancak, burası Türkiye Cumhuriyeti! ve Devletimiz bize sunduğu hakların aynısı sizlere sunduğundan tıpkı bizler gibi bakın sizlerde işyeri açabiliyorsunuz. Bu nedenle bayrağınızın yanında Türk Bayrağı'da olmalı'' diyerek yanında götürdüğü Türk Bayrağı'nı işyeri çalışanı İslam Karaca'ya hediye etti.

Hediye edilen Türk Bayrağı daha sonra açılarak işyeri girişine asıldı. Olay anında orda olanların kayda aldığı bu görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Karabüber'e tebrikler yağdı. Karamanca.net haber sitesi olarak Milli hassasiyetinden dolayı Kemal Karabüber'i tebrik ederiz.

5207

YORUMLAR

  • 0 Yorum